Yardım Vision Compact Kasa İçin Reverse Fan Önerisi

Hocam bende Thermalright M12QR modeli vardı hepsini sattım çünkü adam akıllı hava üflemiyor cfm ve statik basıncı düşük şuan elimde 3 tane radyatör fanı var o da sıvı soğutmadan çıkan fanlar zaten eğer 3 lü set yetecekse öyle kurarım ama bilmiyorum hazır şu Thermalright fanları almışım iade etsem mi bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzel ama bunu alırsam kasada 16 tane kablo olacak onları gizlemek çok zor olacak vision compactta ya
Dediğim gibi zevk meselesi biraz , rpm değerleri nasıl peki ?

RPM değerleri fanlar arası çok fark yok hocam tercih size kalmış. Thermalright iş yapar mı yapar , ucuz mu ucuz ama ben lian li alıyor iken fanları da lian li almak istedim benim takıntılı olmamdan kaynaklı.
Önceki fanlara göre iyi 69cfm 2100rpm 2.89 statik basıncı var öncekiler 40cfm 1.40 statik basınçtaydı 1400rpm fan hızı vardı

RPM değerleri fanlar arası çok fark yok hocam tercih size kalmış. Thermalright iş yapar mı yapar , ucuz mu ucuz ama ben lian li alıyor iken fanları da lian li almak istedim benim takıntılı olmamdan kaynaklı.
Aynı şekilde ben de takıntlıyım o konuda psu Lian Li kasa lian Li ama fanlar başka marka olunca içime ısınmıyor üçlü set alsam yeter mi acaba onu düşünüyorum şuan ona göre iade edip üçlü set alıcam belki 2 tane daha alırım egzoz için ama bir tane daha üçlü alamam şuan

Aynı şekilde ben de takıntlıyım o konuda psu Lian Li kasa lian Li ama fanlar başka marka olunca içime ısınmıyor üçlü set alsam yeter mi acaba onu düşünüyorum şuan ona göre iade edip üçlü set alıcam belki 2 tane daha alırım egzoz için ama bir tane daha üçlü alamam şuan
3lü düz mü olacaksın fanların sirkülasyonu nasıl olacak biliyorsun demi hocam yani hava akışını.

3lü düz mü olacaksın fanların sirkülasyonu nasıl olacak biliyorsun demi hocam yani hava akışını.
Biliyorum zaten 8 aydır kullanıyordum kasamı camı ayrılınca satıp yenisini almak zorunda kaldım 8 fandan 6 tanesi Reverse olacak dikey radyatör kısmı ve alt taraf intake egzoz kısmı da 2 tane düz fan radyatör push pull olacak radyatörün kendi fanlarını arka kısma takıcam gözükmeyecek

Biliyorum zaten 8 aydır kullanıyordum kasamı camı ayrılınca satıp yenisini almak zorunda kaldım 8 fandan 6 tanesi Reverse olacak dikey radyatör kısmı ve alt taraf intake egzoz kısmı da 2 tane düz fan radyatör push pull olacak radyatörün kendi fanlarını arka kısma takıcam gözükmeyecek
Bende evo rgb var maks fan sayısı 10 :D radyatör ile birlikte 6 reverse 4 düz.

Bende evo rgb var maks fan sayısı 10 :D radyatör ile birlikte 6 reverse 4 düz.
Şuan baya kararsız kaldım Lian Li fanla içimi rahatlatabilirim ama soğutma yetersiz kalabilir Thermalrightla kurarsam risk nasıl gözükeceği tam belli değil internette toplanan sistemlere baktım hoş duruyor ama vision compacta hiç kuran olmamış

Ekler

• IMG_0224.webp
    IMG_0224.webp
    82.9 KB · Hit: 11

Asiahorse cosmiq kullanmıştım daha önce performansı ve görüntüsü çok güzel. Değerlendirebilirsiniz.

Kullandığım sistemde bu şekildeydi görüntüsü
1000008714.webp

Şuan baya kararsız kaldım Lian Li fanla içimi rahatlatabilirim ama soğutma yetersiz kalabilir Thermalrightla kurarsam risk nasıl gözükeceği tam belli değil internette toplanan sistemlere baktım hoş duruyor ama vision compacta hiç kuran olmamış
İşlemci ne ? ve ne tür oyunlar oynayacaksın.

Ryzen 7 9700x her türlü oyunu oynuyorum genellikle fps
Yani hocam başka tavsiye veremiyorum seçenekler bunlar elde ki fanları reverse olacak şekilde ters taksan bile çok iş yapacağını sanmıyorum. Ya bekleyeceksiniz ya da thermalright alıp takıp sonradan ikinci elden çıkarıcaksınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen uğraşıp ikinci el lian li tercih ettim , onu da önerebilirim. İstiyorsan bak ikinci el piyasasına var mı satan eden fiyatları neler ona göre hareket et.

Geri