🔥İndirim Puma Pounce Lite Ptx Koşu Ayakkabısı 2.649 TL

Şefim ayakkabı kalıbı standart mı ben skechers da 42.5 giyiyorum bu da uyar mı sizce son olarak konforu nasıl. Hayırlı olsun bu arada.
44 giyiyorum 44 cuk oldu. Tabandan çok anlamam ama koşulur ya bunla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayakkabılarıda hiç çıkartmıyon 🤣🤣
Tabi çıkarmam rahat ayakkabımı çaldılar kapının önünden ashdhkjashjdak ayakkabısız kaldım

44 giyiyorum 44 cuk oldu. Tabandan çok anlamam ama koşulur ya bunla.

Tabi çıkarmam rahat ayakkabımı çaldılar kapının önünden ashdhkjashjdak ayakkabısız kaldım
Çektim bende 42.5 bakalım inşallah üzmez

Buna aynı fiyatlara under armour infinite pro falan alabiliyorsun

yarın sabaha gelir yazarsın buraya :kappa:

link

44 numara o rakama göremedim.
Hocam gerçekten güzel ayakkabı rahat skechers kullan birisi olarak söyleyebilirim konfor olarak ona %90 yakın ve şekil duruyor. Konu sahibine de teşekkür ederim.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-26 at 15.55.14.webp
    WhatsApp Image 2026-08-26 at 15.55.14.webp
    171.1 KB · Hit: 31
Hocam gerçekten güzel ayakkabı rahat skechers kullan birisi olarak söyleyebilirim konfor olarak ona %90 yakın ve şekil duruyor. Konu sahibine de teşekkür ederim.
İyi günlerde kullan hocam, bende çok beğendim. Düz spor ayakkabı almaktan ziyade hem outfit hem spor salonu içerisinde f/p olarak kullanmalık güzel bir parça.

2 çiftini 1500e aldığım lumberjack kadar kaliteli değildir
1000170844.webp
1000170845.webp

puma'nın spor ayakkabısını bir daha almam, salon için aldım, bugüne kadar hiçbir ayakkabımı zarar gördüğü için değişmedim, temiz giyerim, giydim mi 4-5 sene ayağımda olur, bu puma'nın tabanı çıktı.

puma'nın spor ayakkabısını bir daha almam, salon için aldım, bugüne kadar hiçbir ayakkabımı zarar gördüğü için değişmedim, temiz giyerim, giydim mi 4-5 sene ayağımda olur, bu puma'nın tabanı çıktı.
Ne aldın nereden aldın ne kadara aldın ne zaman aldın

Geri