Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,157
Şefim ayakkabı kalıbı standart mı ben skechers da 42.5 giyiyorum bu da uyar mı sizce son olarak konforu nasıl. Hayırlı olsun bu arada.
Şefim ayakkabı kalıbı standart mı ben skechers da 42.5 giyiyorum bu da uyar mı sizce son olarak konforu nasıl. Hayırlı olsun bu arada.
44 giyiyorum 44 cuk oldu. Tabandan çok anlamam ama koşulur ya bunla.Şefim ayakkabı kalıbı standart mı ben skechers da 42.5 giyiyorum bu da uyar mı sizce son olarak konforu nasıl. Hayırlı olsun bu arada.
Tabi çıkarmam rahat ayakkabımı çaldılar kapının önünden ashdhkjashjdak ayakkabısız kaldımayakkabılarıda hiç çıkartmıyon![]()
Çektim bende 42.5 bakalım inşallah üzmez44 giyiyorum 44 cuk oldu. Tabandan çok anlamam ama koşulur ya bunla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tabi çıkarmam rahat ayakkabımı çaldılar kapının önünden ashdhkjashjdak ayakkabısız kaldım
yarın sabaha gelir yazarsın burayaÇektim bende 42.5 bakalım inşallah üzmez
linkunder armour infinite pro
44 numara o rakama göremedim.Buna aynı fiyatlara under armour infinite pro falan alabiliyorsun
44 e yok. Ama 42.5 a pro2 modeli bile var. Takip ve şansla bulunuyor.yarın sabaha gelir yazarsın buraya
link
44 numara o rakama göremedim.
Hocam gerçekten güzel ayakkabı rahat skechers kullan birisi olarak söyleyebilirim konfor olarak ona %90 yakın ve şekil duruyor. Konu sahibine de teşekkür ederim.yarın sabaha gelir yazarsın buraya
link
44 numara o rakama göremedim.
İyi günlerde kullan hocam, bende çok beğendim. Düz spor ayakkabı almaktan ziyade hem outfit hem spor salonu içerisinde f/p olarak kullanmalık güzel bir parça.Hocam gerçekten güzel ayakkabı rahat skechers kullan birisi olarak söyleyebilirim konfor olarak ona %90 yakın ve şekil duruyor. Konu sahibine de teşekkür ederim.
GIYIMKUSAM kodu gelmiş şimdiHocam gerçekten güzel ayakkabı rahat skechers kullan birisi olarak söyleyebilirim konfor olarak ona %90 yakın ve şekil duruyor. Konu sahibine de teşekkür ederim.
Taşı kesip ayağımın altına koyarım lumber ve kinetix giymem
Ne aldın nereden aldın ne kadara aldın ne zaman aldınpuma'nın spor ayakkabısını bir daha almam, salon için aldım, bugüne kadar hiçbir ayakkabımı zarar gördüğü için değişmedim, temiz giyerim, giydim mi 4-5 sene ayağımda olur, bu puma'nın tabanı çıktı.