Eski Bilgisayar İçin Uygun Fiyatlı Yükseltme Planları

dosya saklamak icin boyle eski okuma hızı yavas buyuk boyutlu hddler ne kadar oluyo harici disk olarak kullanicam

dosya saklamak icin boyle eski okuma hızı yavas buyuk boyutlu hddler ne kadar oluyo harici disk olarak kullanicam
hocam bende bu sistemi 6 yıl önce ikinci ele almıstım tanıdıktan inanın hic bilmiyorum eğer öğrenirseniz banada söylerseniz cok mutlu olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İsterseniz server yapabilirsiniz.İçine nextcloud vs. kurarsınız
ne işe yarıyor hocam tam bilmiyorum

hocam bende bu sistemi 6 yıl önce ikinci ele almıstım tanıdıktan inanın hic bilmiyorum eğer öğrenirseniz banada söylerseniz cok mutlu olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne işe yarıyor hocam tam bilmiyorum
Nextcloud sizin google drivenız oluyor ayrıca oyun sunucusu vs. de açabilirsiniz

@Batom0 @Leon_Was_Here @#ggosmanpaşa# hocam ben biraz fiyatlara bakındımda ikinci elden ekran kartı 4-4.5k, işlemci 2k civarı sıfır ramlerde 2.5k civarı oluyor yani hava soğutucularda çok pahalı değil ben 15 bin bütçe fazla girmişim piyasayı bilmiyordum ama anladıgım 10k civarına ortalama kadar olmasada iş görecek bir 1080p bilgisayar yapabilirim zaten amacım minimum fiyata ölü halden birazda olsa canlandırmak bilgisayarı ve bu bilgisayara fazla para harcamak istemiyorum çünkü zaten hali hazırda 7800x3d+9070xt li bir sistem kuruyorum buna ne kadar yatırırsam ondan kısmak zorunda kalıcam.
kardeşinizle oyun oynamak için 10 bin lira bandında basit oyunları orta ayarlarda açabilecek sistem dizebilirsiniz hali hazırda 9070xt li sisteminiz varsa

kardeşinizle oyun oynamak için 10 bin lira bandında basit oyunları orta ayarlarda açabilecek sistem dizebilirsiniz hali hazırda 9070xt li sisteminiz varsa
Daha yeni toplamaya basladım sayılır o yüzden bütçem kısıtlı baya ekipmanlarımda eksik kasa haricinde onları tamamladıktan sonra olabilir anca hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,189
Üyeler
202,217
Son üye
nwxo43
Geri