Gigabyte B850m Force Boş Kutu Satan Varmı Lazımda

Ne kadar istersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sahibinden param güvende ile olursa en fazla 600 tl verebilirim
kanka kutuya ne 600 ü :D 50 100 200 e atıyorlar alt tarafı kutu

kanka kutuya ne 600 ü :D 50 100 200 e atıyorlar alt tarafı kutu
600tlyi duyunca benim de gözüm açıldı kutuyla bakıştım o nasıl fiyat aralığı .d
1787909389029.webp

klasik aile problemi benim hiçbir kutuma dokunamıyorlar kanlı bıçaklı olduk
valla benim evde kutudan geçilmiyor bende sevmemeye başladımda satarken vs sıkıntı ürünü yarın saklasan saklanmıyor dursun daha iyi

valla benim evde kutudan geçilmiyor bende sevmemeye başladımda satarken vs sıkıntı saklasan saklanmıyor dursun daha iyi
Buna bi çözüm bulmak lazım benimde aynı ikitane monitör kutusu zaten hayvan gibi yatağın altı full kutu oldu napacam bilmiyorum yavaş yavaş gözden çıkarmaya başlıyorum ama.

Buna bi çözüm bulmak lazım benimde aynı ikitane monitör kutusu zaten hayvan gibi yatağın altı full kutu oldu napacam bilmiyorum yavaş yavaş gözden çıkarmaya başlıyorum ama.
valla kanka bende perişan oluyom birde ufak tefek alsat yapıyom 2 tane sistem var benim kardeşimin 3 monitör kutusu heryeri kaplıyor ztn evde küçük 2 tane de ayrıca satacağım kasa moza r3 kutusu var 2 tane geçen pedal seti aldım adam kutyla yollamış dandik v900s var onunda kutu var evi görsen harabe ciddi anlamda çöplük gibi bu hafta sonu ayar vercem bir daha da ne boş ne dolu kasa almıcam eve :D

Yıllarca kutu tuttum dükkanda yer kalmadı eve doldurdum her yer kutudan geçilmiyordu en son attım, ortalık açıldı huzur geldi. Çok kutu angarya iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,119
Üyeler
202,511
Son üye
stuffdxd
Geri