bende Ankara'dayım, kaç verirsiniz kutuya ?Ankaradayım bana lazımda
Ne kadar istersinbende Ankara'dayım, kaç verirsiniz kutuya ?
Sahibinden param güvende ile olursa en fazla 300tl verebilirimbende Ankara'dayım, kaç verirsiniz kutuya ?
kanka kutuya ne 600 üNe kadar istersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sahibinden param güvende ile olursa en fazla 600 tl verebilirim
600tlyi duyunca benim de gözüm açıldı kutuyla bakıştım o nasıl fiyat aralığı .dkanka kutuya ne 600 ü50 100 200 e atıyorlar alt tarafı kutu
Ailem Kutuyu çöpe atmış bende 2 el sitelerinde bulamadım kutuyu600tlyi duyunca benim de gözüm açıldı kutuyla bakıştım o nasıl fiyat aralığı .d
Alıntıyı görüntüle
klasik aile problemi benim hiçbir kutuma dokunamıyorlar kanlı bıçaklı oldukAilem Kutuyu çöpe atmış bende 2 el sitelerinde bulamadım kutuyu
valla benim evde kutudan geçilmiyor bende sevmemeye başladımda satarken vs sıkıntı ürünü yarın saklasan saklanmıyor dursun daha iyiklasik aile problemi benim hiçbir kutuma dokunamıyorlar kanlı bıçaklı olduk
Buna bi çözüm bulmak lazım benimde aynı ikitane monitör kutusu zaten hayvan gibi yatağın altı full kutu oldu napacam bilmiyorum yavaş yavaş gözden çıkarmaya başlıyorum ama.valla benim evde kutudan geçilmiyor bende sevmemeye başladımda satarken vs sıkıntı saklasan saklanmıyor dursun daha iyi
valla kanka bende perişan oluyom birde ufak tefek alsat yapıyom 2 tane sistem var benim kardeşimin 3 monitör kutusu heryeri kaplıyor ztn evde küçük 2 tane de ayrıca satacağım kasa moza r3 kutusu var 2 tane geçen pedal seti aldım adam kutyla yollamış dandik v900s var onunda kutu var evi görsen harabe ciddi anlamda çöplük gibi bu hafta sonu ayar vercem bir daha da ne boş ne dolu kasa almıcam eveBuna bi çözüm bulmak lazım benimde aynı ikitane monitör kutusu zaten hayvan gibi yatağın altı full kutu oldu napacam bilmiyorum yavaş yavaş gözden çıkarmaya başlıyorum ama.