Oyun ve Film/Dizi İçin Toplama PC

mirza666

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler merhaba GTA 6 bilgisayara düşünceye kadar pc toplamak istiyorum bana yüksek grafikli oyunları (gta 5-6 vs.) yüksek ayarda sorunsuz açıcak ara sırada film/dizi izleyeceğim bir sistem lazım. Bu meşhur firmalara baktım ama hazır kasalarıda kendin topladığın halde de saçma sapan fiyatlar çıkıyor max 100k bandına çıkabileceğim (fiyat olarak daha aşağıda kalırsa iyi olur mümkün olduğunca f/p) uzun yıllar sorunsuz beni götürecek şekilde hangi parçaları toparlamam lazım?

Büyük ekranlı monitör tavsiyelerinede açığım.

Beyler merhaba GTA 6 bilgisayara düşünceye kadar pc toplamak istiyorum bana yüksek grafikli oyunları (gta 5-6 vs.) yüksek ayarda sorunsuz açıcak ara sırada film/dizi izleyeceğim bir sistem lazım. Bu meşhur firmalara baktım ama hazır kasalarıda kendin topladığın halde de saçma sapan fiyatlar çıkıyor max 100k bandına çıkabileceğim (fiyat olarak daha aşağıda kalırsa iyi olur mümkün olduğunca f/p) uzun yıllar sorunsuz beni götürecek şekilde hangi parçaları toparlamam lazım?

Büyük ekranlı monitör tavsiyelerinede açığım.
fps oyunları oynayacakmısınız?

Sanmıyorum büyük ihtimalle hikayeli yada forza horizon tarzı yani cs pubg valorant falan oynamam belki COD onuda hikayeli

94.259 tl yapıyor kasa seçimini kendinizde sevebilirsiniz zevke bağlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kasa yerine bunu alın diğer kasada ekran kartınız sığmaz

Son düzenleme:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kasa yerine bunu alın diğer kasada ekran kartınız sığmaz
Eyvallah araştıracağım

Geri