4k TL Ye Versace Eros Almak Mantıklı mı

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
gratis %50 ile 4k ya versace eros almak mantıklı mıdır

babamda var ben kokusu beğenmedim bende ckfree var daha güzel kokuyor

ya ben her zaman muadil kullanan yazın calisip para kazanan üniversiteye gitcek öğrenciyim de bir kere orj parfüm almak istiyorum yani
nerde yasıyosun biilmiyorum ama sephoranın bazılarında deneme sansın oluyor denemediysen bu paraya kıyafet veya uniye hazırlık icin gerekli seyleri alabilirsin ogrenci icin kucuk bir mebla degil 4 gunluk calısma parası neredeyse sen bilirsin ama cokda buyuk birsey degil orjinal parfum kullanmak illa denicem diyorsan deniyebilrsin tabii
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

babamda var ben kokusu beğenmedim bende ckfree var daha güzel kokuyor
iyi veya kotu denemez gibi oznel seyler bunlar bu kadar klasiklesmis bir parfumu gercekten kotu olsa bu kadar unlu olmaz sanki

arap klonları alabilirsin daha uygun

nerde yasıyosun biilmiyorum ama sephoranın bazılarında deneme sansın oluyor denemediysen bu paraya kıyafet veya uniye hazırlık icin gerekli seyleri alabilirsin ogrenci icin kucuk bir mebla degil 4 gunluk calısma parası neredeyse sen bilirsin ama cokda buyuk birsey degil orjinal parfum kullanmak illa denicem diyorsan deniyebilrsin tabii

iyi veya kotu denemez gibi oznel seyler bunlar bu kadar klasiklesmis bir parfumu gercekten kotu olsa bu kadar unlu olmaz sanki
yes 4 günlük çalışma param

arap klonları alabilirsin daha uygun
iyiler mi

yes 4 günlük çalışma param

iyiler mi
Kanka ne gerek var koku bu ben slazenger blue kullanıyom yazın kışında yeşil olanı kullanıyom yetiyo

o zaman ucuz yoldan devam

öneri var midir
Aynen öyle kanka boşver o 4k yı daha yararlı işine yarıcak yerlerde kullanırsın bence

Geri