durumuna bağlıgratis %50 ile 4k ya versace eros almak mantıklı mıdır
nerde yasıyosun biilmiyorum ama sephoranın bazılarında deneme sansın oluyor denemediysen bu paraya kıyafet veya uniye hazırlık icin gerekli seyleri alabilirsin ogrenci icin kucuk bir mebla degil 4 gunluk calısma parası neredeyse sen bilirsin ama cokda buyuk birsey degil orjinal parfum kullanmak illa denicem diyorsan deniyebilrsin tabiiya ben her zaman muadil kullanan yazın calisip para kazanan üniversiteye gitcek öğrenciyim de bir kere orj parfüm almak istiyorum yani
iyi veya kotu denemez gibi oznel seyler bunlar bu kadar klasiklesmis bir parfumu gercekten kotu olsa bu kadar unlu olmaz sankibabamda var ben kokusu beğenmedim bende ckfree var daha güzel kokuyor
yes 4 günlük çalışma paramnerde yasıyosun biilmiyorum ama sephoranın bazılarında deneme sansın oluyor denemediysen bu paraya kıyafet veya uniye hazırlık icin gerekli seyleri alabilirsin ogrenci icin kucuk bir mebla degil 4 gunluk calısma parası neredeyse sen bilirsin ama cokda buyuk birsey degil orjinal parfum kullanmak illa denicem diyorsan deniyebilrsin tabii
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iyi veya kotu denemez gibi oznel seyler bunlar bu kadar klasiklesmis bir parfumu gercekten kotu olsa bu kadar unlu olmaz sanki
iyiler miarap klonları alabilirsin daha uygun
Kanka ne gerek var koku bu ben slazenger blue kullanıyom yazın kışında yeşil olanı kullanıyom yetiyoyes 4 günlük çalışma param
iyiler mi
Evetyes 4 günlük çalışma param
iyiler mi
Aynen öyle kanka boşver o 4k yı daha yararlı işine yarıcak yerlerde kullanırsın benceo zaman ucuz yoldan devam
öneri var midir
reis sen bana almıştın kaç arkada almıştın yap bir kez dahadurumuna bağlı