Lost_Dragon
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,174
Sadece oyun içinse 5070Ti'yın üstüne çıkma.
Kısa vadede satmam ya hocam 5080 alıp 6000 serisine upgrade düşündüm de sonra vazgeçtim yani gittiği yere kadar kullanayım diyorum ama Colorful IGame tasarımını da çok beğendim ROG’la da eşdeğermiş veya hemen ensesindeymiş ben kendim araştırmadım açıkçası doğruyu söyleyim. Söylenene itibar ediyorum o yüzden Colorful alayım diyorum. Daha ne olsun 130K’lık kart ile eşdeğerse.Bence satarken o garanti çok büyük fark oluşturmaz. Asus hem çok uğraştırıyor hem de ekran kartlarında nedense garanti daha az önemseniyor. Colorful tasarımından dolayı bir artı daha oluşturuyor. Bana sorarsan colorful al 3-4k cebinde kalsın.
Kısa vadede satmam ya hocam 5080 alıp 6000 serisine upgrade düşündüm de sonra vazgeçtim yani gittiği yere kadar kullanayım diyorum ama Colorful IGame tasarımını da çok beğendim ROG’la da eşdeğermiş veya hemen ensesindeymiş ben kendim araştırmadım açıkçası doğruyu söyleyim. Söylenene itibar ediyorum o yüzden Colorful alayım diyorum. Daha ne olsun 130K’lık kart ile eşdeğerse.Eğer ileride satmayı düşünüyorsan asus hem pazar payı hemde garanti açısından daha iyi ama ben colorful tercih ederdim
Kısa vadede satmam ya hocam 5080 alıp 6000 serisine upgrade düşündüm de sonra vazgeçtim yani gittiği yere kadar kullanayım diyorum ama Colorful IGame tasarımını da çok beğendim ROG’la da eşdeğermiş veya hemen ensesindeymiş ben kendim araştırmadım açıkçası doğruyu söyleyim. Söylenene itibar ediyorum o yüzden Colorful alayım diyorum. Daha ne olsun 130K’lık kart ile eşdeğerse.Asus’ta bir garanti var ki sorma çok affedersin kimsenin aşkı kimsenin s….nde değil öyle bir garanti anlayışı ama gerektiği takdirde Thh, mahkeme falan uğraşıp sonuç alabilirsin. O yüzden Tuf daha mantıklı olabilir. Colorful da daha uyguna var bu arada
Kısa vadede satmam ya hocam 5080 alıp 6000 serisine upgrade düşündüm de sonra vazgeçtim yani gittiği yere kadar kullanayım diyorum ama Colorful IGame tasarımını da çok beğendim ROG’la da eşdeğermiş veya hemen ensesindeymiş ben kendim araştırmadım açıkçası doğruyu söyleyim. Söylenene itibar ediyorum o yüzden Colorful alayım diyorum. Daha ne olsun 130K’lık kart ile eşdeğerse.Colorful nvidia partneriydi galiba güzel kartlar çıkarıyor. yerinde olsam onu tercih ederim.
Kısa vadede satmam ya hocam 5080 alıp 6000 serisine upgrade düşündüm de sonra vazgeçtim yani gittiği yere kadar kullanayım diyorum ama Colorful IGame tasarımını da çok beğendim ROG’la da eşdeğermiş veya hemen ensesindeymiş ben kendim araştırmadım açıkçası doğruyu söyleyim. Söylenene itibar ediyorum o yüzden Colorful alayım diyorum. Daha ne olsun 130K’lık kart ile eşdeğerse.tuf almak gelecek açısından daha mantıklı olur satarken daha kolay gider
Haklısınız hocam. Colorful aldım. Kaliteli ve soğutmasının ROG seviyesinde olduğunu da belirttiler sağolsunlar arkadaşlar5080 dediğin kart nerden baksan 10 seneye kadar götürür o zaman yaşayacağın belli değil çok takma ucuz olanı al geç zaten Asus servisi iyi de değil.