Tft Set 18 ile İlgili Düşünceleriniz

Zacer

80+
Reaksiyon skoru
184
TFT Set 18 ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ?

Bu setle birlikte tft kendi client'ına ve ue'ye geçiş yapacak diye biliyorum. Bu yüzden bir geçiş seti diyorlar. Hero tasarımları falan pbe'nin ilk zamanlarında biraz dandik gibi gelmişti ama şuan sanki bir tık daha iyi. Fazlasıyla da rekabetçi bir set olarak gözüküyor. Varsa yorumlarınız muhabbet edelim.

Bu sette değil Ekim'de geçecekmiş. Ben biraz oynadım. Oynanır ama kolay değil. Bence aksine zor. Eklentiler var kartlar yetmezmiş gibi. Bana şamata modu gibi hissettiriyor. Ben çok sevmiyorum böyle eklentisi şuyu buyu. Bir de bu sette bir şeyi bazen 2lemek bile çok zor. Ya bug var ya başka bir şey. 6-7 el oynadım derecelide işte sadece 1 defa birinci oldum. Genelde mid gamede bir anda işler değişiyor. Neyin işe yarar olduğunu anlamak da kolay değil.

Bu sette değil Ekim'de geçecekmiş. Ben biraz oynadım. Oynanır ama kolay değil. Bence aksine zor. Eklentiler var kartlar yetmezmiş gibi. Bana şamata modu gibi hissettiriyor. Ben çok sevmiyorum böyle eklentisi şuyu buyu. Bir de bu sette bir şeyi bazen 2lemek bile çok zor. Ya bug var ya başka bir şey. 6-7 el oynadım derecelide işte sadece 1 defa birinci oldum. Genelde mid gamede bir anda işler değişiyor. Neyin işe yarar olduğunu anlamak da kolay değil.
Ben de oyunlarında şunu farkettim mesela mid game e kadar win streak gidiyorum ama sonra bir anda aşırı kolay lose almaya başlıyorum. Bence şuan dengelemelerde de sıkıntı var. Kısa zamanda düzeltmeleri gereken bir çok şey var. Düzelmezse eğer insanları soğutacaklar

Ben de oyunlarında şunu farkettim mesela mid game e kadar win streak gidiyorum ama sonra bir anda aşırı kolay lose almaya başlıyorum. Bence şuan dengelemelerde de sıkıntı var. Kısa zamanda düzeltmeleri gereken bir çok şey var. Düzelmezse eğer insanları soğutacaklar
Aynı şeyi çok fazla yaşadım maalesef. Ben sırf arkadaşa eşlik etmek için indirmiştim epeydir oynamıyodum. Artık o sıkılınca bırakırım zaten. Bugün ilk kez aniden düşme olmadı. Onda da 3-4 kişiyi 3 level yaptım ve çok item denk geldi. O itemler kimse gitse kazanırdı zaten. 21 veya 22 win streak yaptım sanırım.

4 set önce oynamıştım en son. Sonraki setler çok kötü olduğu için bırakmıştım. Ama bu setle birlikte geri dönüyorum, muhteşem olmuş çıkamıyorum oyundan. Eskidi gibi 1600lp ye kasmak farz oldu.

Setin kendisi güzel de eksikleri var. Bir özelliğin üzerine geldiğinde 1 şampiyondan 2 tane filan gösteriyor. Bir oyuncuyu öldürdüğünüzde özel chibiniz varsa finisher animasyonu oynatılıyordu. Onu 30 FPS yapmışlar çok kötu olmuş. Bunlarin normalde PBE'deyken düzeltilmesi lazımdı. Oyun şu an çakma mobil TFT gibi hissettiriyor.

Setin kendisi güzel de eksikleri var. Bir özelliğin üzerine geldiğinde 1 şampiyondan 2 tane filan gösteriyor. Bir oyuncuyu öldürdüğünüzde özel chibiniz varsa finisher animasyonu oynatılıyordu. Onu 30 FPS yapmışlar çok kötu olmuş. Bunlarin normalde PBE'deyken düzeltilmesi lazımdı. Oyun şu an çakma mobil TFT gibi hissettiriyor.
Evet bitiriş animasyonları rezalet durumda şuan. 1 aydan fazla bir süre önce pbeye geldi set ve o günden bu güne acaba neler yapıldı da hala bu kadar bug ve optimizasyon sorunları var merak ediyorum. Umarım kısa zamanda düzeltilir

Son iki set de set 16'ya yaklaşamadı. Önceki setten daha iyi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri