🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

bütçen el veriyorsa en kötü 9060XT almaya çalış hocam 8GB ölü yatırım gibi bir şey oldu artık .

bütçem el vermiyor dostum en fazla 22k falan çıkarabilirim nvidia kullanmak istiyorum ama acelem de yok çok iyi fiyata gelirse alınmalı mı sence cs2 falan oynuyorum ama ileride çıkacak oyunları da oynamak istersem rahat oynayabilmek isterim sonuçta sistemi yeni kurdum

bütçem el vermiyor dostum en fazla 22k falan çıkarabilirim nvidia kullanmak istiyorum ama acelem de yok çok iyi fiyata gelirse alınmalı mı sence cs2 falan oynuyorum ama ileride çıkacak oyunları da oynamak istersem rahat oynayabilmek isterim sonuçta sistemi yeni kurdum
Sıfır alma hocam NVİDİA alacaksan 2.el daha iyi kartları alırsın .

konudan alakasız bir şeyler sorsam ayıp olur mu ? yeni başlık açmak istemiyorum hazır burada bir kaç kişiyken bambaşka bir sorum var da (yine pc ile ilgili tabi)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konudan alakasız bir şeyler sorsam ayıp olur mu ? yeni başlık açmak istemiyorum hazır burada bir kaç kişiyken bambaşka bir sorum var da (yine pc ile ilgili tabi)
hepsiburada satıcılı hepsiburada dan Msı VGA Geforce Rtx 5080 16G Ventus 3x Oc (79.999TL)

ucuzbudur "gnd bilişim"'den Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core OC (79,950 TL)

inventus'dan PALIT GeForce RTX 5080 GamingPro (82446,10 TL)

hangisini almak daha mantıklı ? Soğutma olarak hangisi daha başarılı şuanda ? fiyatları aynı sayılır zaten. marka takıntım yok ki zaten zotac ve palit'de köklü 2 marka sadece soğutma vs tarzı konularında bilgisizim bir de tabi site satıcı güvenirliği aklıma takılıyor

hepsiburada satıcılı hepsiburada dan Msı VGA Geforce Rtx 5080 16G Ventus 3x Oc (79.999TL)

hangisini almak daha mantıklı ? Soğutma olarak hangisi daha başarılı şuanda ? fiyatları aynı sayılır zaten. marka takıntım yok ki zaten zotac ve palit'de köklü 2 marka sadece soğutma vs tarzı konularında bilgisizim bir de tabi site satıcı güvenirliği aklıma takılıyor
bütçen esniyorsa .

Gelecek olan monitör büyük ihtimal 4-4.5K olacak göz göre göre kaçıracağıma çok üzülüyorum.

Belki gamepower gelir ama geçen ki 260 hz aoc gelir iteleyenediler geçen sefer bu sefer itelemeye kalkarlar

Bu psu nasıl sizce alınır mı? Psu titreşim listte göremedim.
1000171349.webp

Sabah incehesap palit infinity 5080, 73000 liraydı sepete ekledim sonradan 89a çıktı fiyatı beklersen düşüyor hocam arada.

Avantajlı bir ürün var mı ? Almaya değer olacak şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,915
Üyeler
203,007
Son üye
Basaranelif16
Geri