Kpss Ortaöğretim mi Çalışmalıyım Yks mi

ksowkez

80+
Reaksiyon skoru
34
merhaba arkadaşlar ben 12 ye geçtim önümde yks var çok bir temelim yok 1 eylülde başlamayı düşünüyordum sonra karşıma çıktı ortaöğretim kpssye girebiliyormuşum ve 57 günü kalmış yeni alan değiştiğim için 2sini bi arada çözecek vaktim yok sizce nasıl bir yol izlemeliyim

şuan 9 ay kaldı 2 ay kpss versem yks yetişmez yüksek ihtimal giren varsa 20 30 günde çözülür mü onun için açtım konuyu
Sadece tyt bilgimle 84 aldım kpssden. Mat türkçe tarihin iyiyse genel kültüründen çok çok kötü değilse 80 üstü alırsın her türlü

Sadece tyt bilgimle 84 aldım kpssden. Mat türkçe tarihin iyiyse genel kültüründen çok çok kötü değilse 80 üstü alırsın her türlü
Peki bu puanla neler gelir ayrıca memur olursak eğer atıyorum 10 yıl çalışma zorunluluğu vs var mıdır yoksa şuan ki köfteci yusuf komiciliğe devam mı etmeliyim 1 sene çalışıp parayı köşeye euro olarak atıp yurtdışında üniversite okumak adına birikim yapmak için hangisi mantıklı şuan ki işimde çarşamba başladım keyifli çok koşuşturmaca var ama keyif alıyorum bazen illallah ettirse bile keyif alıyorum ben

Peki bu puanla neler gelir ayrıca memur olursak eğer atıyorum 10 yıl çalışma zorunluluğu vs var mıdır yoksa şuan ki köfteci yusuf komiciliğe devam mı etmeliyim 1 sene çalışıp parayı köşeye euro olarak atıp yurtdışında üniversite okumak adına birikim yapmak için hangisi mantıklı şuan ki işimde çarşamba başladım keyifli çok koşuşturmaca var ama keyif alıyorum bazen illallah ettirse bile keyif alıyorum ben
Valla bi tanıdığım 82 puanla ankarada tarım bakanlığına atandı torpilsiz. 10 yıl diye zorunluluk yok. Memurluk köfteci yusuftan çalışmaktan 10 kat iyidir. Aşırı yorucu değil mi yusuf köfteci

Valla bi tanıdığım 82 puanla ankarada tarım bakanlığına atandı torpilsiz. 10 yıl diye zorunluluk yok. Memurluk köfteci yusuftan çalışmaktan 10 kat iyidir. Aşırı yorucu değil mi yusuf köfteci
Yorucu ve işin güzel yanıda bu benim için sürekli bir şey yapmayı seviyorum ya uğraşmak falan salonda boş boş gezmekten sıkılıp nerden baksan 5 litre su içmişliğim var daha yeni başladığım için böyle 35k giriş maaşı var sigortam var yemeğim de var ilk gün yağlama 2. gün 1kg köfte 3. gün bugün çift burger vardı çay molasında tatlıda var 2 gündür ekmek kadayıfı var bayılıyorum tadına hayattan keyif almaya başladım diyebilirim görüşüm belki birkaç aya değişebilir ama şuan gayet mutluyum

Geri