🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

3-4 derece için şuna şu kadar veren net zengindir. kötü bir soğutucu demek mümkün değil en iyi ürünlerden bir tanesi ama ederi bu asla değil. çeyrek fiyatına 3-4 derece daha kötü performans veren hatta RGB soğutucu blokları bulmak mümkün. son karar tabii ki sizin. ama sessiz diyecekler için gülerim, son hızda 2-3 db de sesli çalışsın tamam, iş yapmıyorken eşitler, iş yapıyorken zaten genelde kulaklık/müzik kullanıyorum kendi kullanımımda fan sesiyle alakam olmuyor. tabii ki herkesin çalışma koşulu farklı olabilir. genelde son yükte kullanıyorum son yükte kullanırken oldukça sessiz olması benim için önemli ek olarak zenginim diyen varsa alsın.

3-4 derece için şuna şu kadar veren net zengindir. kötü bir soğutucu demek mümkün değil en iyi ürünlerden bir tanesi ama ederi bu asla değil. çeyrek fiyatına 3-4 derece daha kötü performans veren hatta RGB soğutucu blokları bulmak mümkün. son karar tabii ki sizin.
3-4 derece mi 20 derecemi bilmiyoruz.alıp kullanan biri yazsa daha iyi olur bence

Bu konunun şu ana kadar açık bile olması saçma ve şaşırtıcı

Ayrıca insanlar bir lian li fana sırf ekranı var diye 3.000TL,boş kasasına 7.000 verirken veya ROG ismi uğruna +6.000TL verirken gidip Noctua'ya bu kadar tepki olmasını anlamıyorum. Madem pahalı geliyor yorum yapmadan geçin.
İlk defa bir mesajın bukadar çok beğeni aldığını görüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,105
Üyeler
202,195
Son üye
muratws
Geri