Ps5 Slim 825gb Yerine 1tb Gönderilmiş

kronoS58

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Geçenlerde ps5 slim 825 gb almıştım hem son seri hem daha ucuz diye. Bugün firma sahibi aradı işte yanlışlıkla iade olanlar arasından 1tb versiyon göndermişiz, ee abi napalım falan daha teslim almadığım için gelince konuşuruz diyip kapattık. Büyük bir fark olmadığını tahmin ediyorum ancak iade cihaz olması aklımı karıştırıyor. Cihaz okeyse uğraşmak da istemiyorum sizce ne yapmalı?

Şunu anladım ben zaten gönderecekleri 825 gb de iadeler arasından olacakmış belli ki. Video kaydı alarak alın kargoyu ve kesintisiz tüm açma sürecinde de video kaydını kapatmayın kayıt alarak açın deneyin.

Edit: 2118 sürüm geldi, dış korumadan anlaşılıyordu. Sahibiyle konuştum, iade ürünleri zaten tekrar satmıyoruz dedi. O yüzden içinden bozuk üründe çıkabilir iade edin, kolu da özür bahabında alabilirsiniz ya da yeni bir kol gönderebilirim dedi :) . Amazondan iade edip geçtim. 1 kol ne beni ne adamı zengin eder, düşünüp aramaları bile bu devirde sevindirdi.

Edit: 2118 sürüm geldi, dış korumadan anlaşılıyordu. Sahibiyle konuştum, iade ürünleri zaten tekrar satmıyoruz dedi. O yüzden içinden bozuk üründe çıkabilir iade edin, kolu da özür bahabında alabilirsiniz ya da yeni bir kol gönderebilirim dedi :) . Amazondan iade edip geçtim. 1 kol ne beni ne adamı zengin eder, düşünüp aramaları bile bu devirde sevindirdi.
hangi satıcı bu amazondan almayı düşünüyorum ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,466
Üyeler
202,298
Son üye
ihti
Geri