Elektrik Gitti Lol Oynayamıyom

durum nedir oynayabildin mi?

Yattım işteyim şimdi. Sabah eve gidip kaldığım yerden devam edicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elektrik dağıtım şirketini tebrik ediyorum sana huzurlu bir gün yaşatmak istemiş.

Ben öyle daha mutluydum ama

Allah başka dert vermesin.

Amin hepimize 🙏

Lol oynamadan işe mi gidilir. Ayıp etmişsin

Yattım işteyim şimdi. Sabah eve gidip kaldığım yerden devam edicem

Ben öyle daha mutluydum ama

Amin hepimize 🙏
var mı bir sıkıntı ? sihirdar vadisine inebildik mi ?

var mı bir sıkıntı ? sihirdar vadisine inebildik mi ?

5 poğaçalı kahvaltımdan sonra intikal edeceğim. Yağmurlu kasvetli bir hava hakim, elektrik giderse kestane şekerine dönüşebilirim. Ayrıca kahvaltıda da lol izlicem.

Lol oynamadan işe mi gidilir. Ayıp etmişsin

Maalesef hocam ya mecbur bırakıldım buna. Telafisi yapıcam. Varsa gelcek beklerim

5 poğaçalı kahvaltımdan sonra intikal edeceğim. Yağmurlu kasvetli bir hava hakim, elektrik giderse kestane şekerine dönüşebilirim. Ayrıca kahvaltıda da lol izlicem.

Maalesef hocam ya mecbur bırakıldım buna. Telafisi yapıcam. Varsa gelcek beklerim
Euw'da oynamasaydım kefaretini beraber öderdik kral. Kahvaltıda lol izlemen günahının temizlenmesi için güzel bir adım.

5 poğaçanın yanına çilekli link de iyi gider he ama 1 tane yetmez 2 tane iş görür

Geri