🔥İndirim Migros 3 Al 2 Tanesi İade

dün sucuk aldım 2al 1 money iade kampanyasıdan 300tl money geldi 3al 2öde kampanyasından 1450tllik sepet yaptım öderken 300tl money ordan düştüm 1.159tl ödedim ve şimdi ordanda 972tl money gelmiş güzel :D

dün sucuk aldım 2al 1 money iade kampanyasıdan 300tl money geldi 3al 2öde kampanyasından 1450tllik sepet yaptım öderken 300tl money ordan düştüm 1.159tl ödedim ve şimdi ordanda 972tl money gelmiş güzel :D
Kullanmasını bilen için daha iyi market puanı vermesi

getirme parası 40 tl. neye döndü bu iş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sucuk olayı güzelmiş baktım.2 al 1 öde.

Dün akşam 6 da tıkla gel al siparişi oluşturmuştum ama money iadesi hala yatmadı. Umarım yatar 😅

Bazı stoklar yenilenmiş haberiniz olsun biraz geç yazdım gerci
Genelde her gün yeni stok aciyorlar

Bazı stoklar yenilenmiş haberiniz olsun biraz geç yazdım gerci
Genelde her gün yeni stok aciyorlar
Şundan 2 tane aldım 160 liraya 4 tane almış oldum. Hala duruyor, şeytan dürtüyor soldan soldan al diye :D

1787990452961.webp

Arkadaşlar bana hala iade yatmadı, açıklamada money kart falan yazıyor şimdi farkettim. Banka kartıyla almıştım acaba o yüzden mi yatmadı ?

Arkadaşlar bana hala iade yatmadı, açıklamada money kart falan yazıyor şimdi farkettim. Banka kartıyla almıştım acaba o yüzden mi yatmadı ?
Hesabında moneye katildiysan 2 gün içinde yatar
Hangi kart ile aldığın önemli degil
Paketler acilmamissa ve yanlış aldıysan iade talebi oluşturursun bizim burda iade icin kapıma kadar gelip almislardı

Hesabında moneye katildiysan 2 gün içinde yatar
Hangi kart ile aldığın önemli degil
Paketler acilmamissa ve yanlış aldıysan iade talebi oluşturursun bizim burda iade icin kapıma kadar gelip almislardı
Şu şekilde cüzdanım kısmı açılıyor hocam. Muhtemelen katılmışımdır herhalde. İlk defa money muhabbetine dahil oldumda anlamaya çalışıyorum kusura bakma 🙏

Ekler

• 50094.webp
    50094.webp
    94.6 KB · Hit: 25
Şu şekilde cüzdanım kısmı açılıyor hocam. Muhtemelen katılmışımdır herhalde. İlk defa money muhabbetine dahil oldumda anlamaya çalışıyorum kusura bakma 🙏
Sorun değil muhtemelen moneyin akşama yatar kafanda soru işareti kaldıysa desteğe mesaj yoluyla sor hemen ilgileniyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,646
Üyeler
202,924
Son üye
furkanciks
Geri