🔥İndirim Forza Horizon 6 - Steam %15 İndirim

Forza 6 yerine forza 5 alınır mı ? Forza 5 daha ucuz
550 saatim var forza 5te tek eksiği haritası sırf haritası için 2k bayılmaya gerek yok diyip almadım 6 anca 1k altına düşerse alırım :)

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Forza 6 yerine forza 5 alınır mı ? Forza 5 daha ucuz
Bende 4 var 5 almayım direkt 6 alırım demiştim az pahalı geldi. Olmazsa steam bakiye satanlardan gift karşılığı alacağım

İlk çıktığında video çekipte övmeyen yoktu sosyal medyada da herkes övüyordu neden hype ı söndü acaba, aynı şey bf6 içinde yaşandı

Oynamadan akıma uyup övdükleri içindir. The Crew Motorfest oynadığımdan ikinci bir yarış oyununa vakit ayırmazdım zaten ama yakın bir arkadaşıma oyunu sordum, DLC olacak şeyi yeni oyun diye çıkarmışlar dedi.

Bu oyunun standart sürümü 33, premium versiyonu 56 dolardan çıkmıştı ilk Steam'e geldiği gün. Yeni çıkmasının da etkisiyle o fiyatlara alınırdı ama 1 gün içinde zamlandı, tekrar o fiyatlara hatta altına inmedikçe alınmaz bence. Fh4 ve Fh5 var bende onlarla devam map dışında aşırı büyük bir yenilik yok zaten

Biz aldık siz almayın. 4-5-6 uzun süre xbox ve steamden oynadım hiçbir farkı yok. Hudsuz ss alıp atayim aradaki farkı görmezsiniz. Oyundaki arabaların %90ının modifiyesinde sadece 1 ön tampon 1 tane spoiler var. Gelişme hissi yok. Yarışları sadece ramming yaparak kazanıyorsunuz. Müzikleri iğrenç

Biz aldık siz almayın. 4-5-6 uzun süre xbox ve steamden oynadım hiçbir farkı yok. Hudsuz ss alıp atayim aradaki farkı görmezsiniz. Oyundaki arabaların %90ının modifiyesinde sadece 1 ön tampon 1 tane spoiler var. Gelişme hissi yok. Yarışları sadece ramming yaparak kazanıyorsunuz. Müzikleri iğrenç
Soğurtun oyundan :cautious: indirim bekleyim bari

Soğurtun oyundan :cautious: indirim bekleyim bari
Tamamen gerçekler. Online oynayacaksan zaten 10-20 tane meta araç var onlar dışında oynayan da yok. Onlar dışında da kazanamıyorsun. Bir de online'da saçma sapan yavaşlatmalar uyguluyor. Mesela duvardan sürterek gitmek istiyorsun 150km ile seni 50ye falan düşürebiliyor

Gamepad ile sarır mı ? cs kasalarından kastığım öğeler var satınca 500 TL'ye falan alabiliyorum
Ben 100 saatten sonra klavyeden gamepede geçtim 450 saat gamepadle oynamışım var sen düşün nasıl sardığını

Ben 100 saatten sonra klavyeden gamepede geçtim 450 saat gamepadle oynamışım var sen düşün nasıl sardığını
ben de 80 saat oynadım ama sonra yaz sıcaklarından oynayamadım :ROFLMAO:
gamepad alıp havalar soğuyunca tekrar oynayacağım, sence gamepad için ne kadar bütçe ayırayım, çok fark ediyor mu gamepad segmenti, 2k-4k-5,6k

Gta 6 bize yeni nfs serisi getirecek bellimi, azda olsa orda forzadan daha gerçekçi modifiye ile o hazzı alıcaz gibi bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,856
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk
Geri