❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

daha bugün teslim aldım asura kolu idefixten 2300 TL'ye almıştım bahtımızı seviyim

@Diavelin Kutu içeriği ve fiyat olarak çok iyi fakat Aolion K20 adıyla bile Gamepadia sitesinde gecikme değerleri doğru dürüst yapılmamış. Beni biraz çekimser bıraktı. Birkaç gün önce Xeno Plus karar kıldım. Fiyat cazip ama uzun vadeli olur mu emin değilim.

İhtiyacım yok ancak kağıt üstünde oldukça iyi durması, kutu içeriği nedeniyle Asura’yı aldım. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

hocam ne gibi farkı var anlatır mısın yapıştırıcam bi tane asura ona göre
Bir kere kutu içeriği daha dolu şarj ünitesi, ekstra analoglar, tuşları mekanik, ekstra çıkarılabilir tuşları, 3 kademe ayarlanabilir tetikleri var

@Diavelin Kutu içeriği ve fiyat olarak çok iyi fakat Aolion K20 adıyla bile Gamepadia sitesinde gecikme değerleri doğru dürüst yapılmamış. Beni biraz çekimser bıraktı. Birkaç gün önce Xeno Plus karar kıldım. Fiyat cazip ama uzun vadeli olur mu emin değilim.
Xeno Plus kalite olarak daha iyi bütçen varsa Xeno Plus alabilirsin ama F/P bir kontrolcü arıyorsan ASURA şu an kaçmaz 1600 TL gibi bir fiyat böyle bir kutu içeriği mekanik tuşlar olması çok büyük avantaj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ZD classic legend mi bu mu
Bu dediğin ASURA ise kesinlikle ASURA

Kutu içeriği nedeniyle Asura modelini peşin fiyata 3 taksit yapıştırdım :D
Konu sahibine teşekkür ettim :)

Merhaba, Bende 1 adet Asura aldım haber için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,631
Üyeler
202,341
Son üye
aspianoto
Geri