🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Hocam Vitrusu dusunuyorum almayi ama ben genelde dualshock tarzi kullandim bu xbox tarzi brawlhalla vforza ve hikayeli oyunlarda beni bozar mi ?
Günümün 5 6 saatini gamepad ile geçiren biri olarak hikayeli ve yarış oyunlarında xbox düzeni çok çok daha iyi.
Fc gibi futbol oyunlarında sıkıntı sadece

Vitrus mu daha iyi force mi?

@Diavelin hocam sanırım indirimin lansman fiyatını kaçırmışız şuan iki sitede de 1899 yazıyor almalımıyım ilk kablosuz gamepad'im olacak sizin dediğiniz fiyattan çıkmış tekrar düşe bilir mi?

@Diavelin hocam sanırım indirimin lansman fiyatını kaçırmışız şuan iki sitede de 1899 yazıyor almalımıyım ilk kablosuz gamepad'im olacak sizin dediğiniz fiyattan çıkmış tekrar düşe bilir mi?
Tekrar düşmez muhtemelen muadilleri 2.3k civarında

Günümün 5 6 saatini gamepad ile geçiren biri olarak hikayeli ve yarış oyunlarında xbox düzeni çok çok daha iyi.
Neden fifa pes gibi oyunlar için iyi değil obun için düşünüyorum 2. Kol

Büyük ihtimal yakın süreçte aynı fiyata düşmeyebilir ana fiyatı 2500 TL gene 1900 TL alınabilir bir ürün bir çok arkadaş lansman kampanyası olmadan çeşitli kampanyalar ile 1900 TL'ye almıştı yani gene alınabilir bu fiyata

Hocam bu Asura 4-5 metre uzaklıkta çekmez demi Tvde kullanıyorum pcyi. Easysmx 15 denemiştim örneğin o çekmiyordu.

bu fifa muhabbetini söyleyen 3. kişisin bugün ne var bu fifada 3. parti kontrolcüler fifada iyi diyorlar lisanslı olanlara top kontrolünde +9 buff mu veriyor bu fifa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,105
Üyeler
202,195
Son üye
muratws
Geri