🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

D pad ile ilgili değil ki joystick düzeni ile ilgili
Herkesin farklı bir sorunu var biri d-pad der biri analog düzeni der birisi gecikme der anlaşılan herkesin sorunu kendine göre genel bir sorun yok

Yok hocam fifada çapraz düzen sıkıntı yapıyor maalesef bende yıllarca xbox kullandım ama fifada maalesef dualsense zorunlu gibi bir şey
Bende yıllardır dualsense kullnıyorum fifada ama çapraza alışmak lazım hocam. Daha yeni 2 tane ds5 bozuldu. Çalışıyor ama sıkıntıları var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtube asura yazdım 6 saat öncesinde yığınla reklam yapmışlar

Yok hocam fifada çapraz düzen sıkıntı yapıyor maalesef bende yıllarca xbox kullandım ama fifada maalesef dualsense zorunlu gibi bir şey
alakasi yok tam tersi dualsense duzeninde uzun oynayinca basparmaklar agrimaya basliyor

Bende yıllardır dualsense kullnıyorum fifada ama çapraza alışmak lazım hocam. Daha yeni 2 tane ds5 bozuldu. Çalışıyor ama sıkıntıları var.

Youtube asura yazdım 6 saat öncesinde yığınla reklam yapmışlar
reklamsız da izleyebilirsin ATK Battle Axe Pro ve Aolion K20 bu ürünlerin hepsi ASURA ile aynı

alakasi yok tam tersi dualsense duzeninde uzun oynayinca basparmaklar agrimaya basliyor
Yıllarca dualshock 3,4 ve 2 yıldırda dualsense kullanıyorum daha önce hiç çapraz analoglu kol kullanmadım sipariş verdim ama endişem de yok değil çapraza karşı rahatlık açısından

Yıllarca dualshock 3,4 ve 2 yıldırda dualsense kullanıyorum daha önce hiç çapraz analoglu kol kullanmadım sipariş verdim ama endişem de yok değil çapraza karşı rahatlık açısından
çapraz kullanamıyorsanız içerisinden 4 yönlü d-pad çıkıyor

Hocam bu gamepadi xboxta kullanabilir miyim yoksa başak gamepad mi almalıyım illa orjinal mi olmalı 2. bir gamepad arıyorum da
Xbox'ta kullanamazsınız xboxta kullanmak için gamepad arıyorsanız Leadjoy Xeno Plus + R20 dongle alabilirsiniz yada bütçeniz yüksekse GameSir G7 Pro'nun özel sürümlerinden almanızı öneririm.

Çapraz dediğimiz o değil hocam. Dizilişi çapraz. Analogların yanyana olması lazım
bende 8 yönlü d-padden bahsediyor sandım siz simetrik ve asimetrik olmasından bahsediyorsunuz

çekim mesafesi baya soruluyo deneye bilirim sizin için

Geri