Valorant Oynarken Bir Den PC Kitleniyor Neden?

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
3,266
Valorantta maçta yada girişte birden pc donuyor her şey kilitleniyor tuştan kapat aç yapmam gerekiyor neden ?

bende bir sorun yazacağım. valorantta ajan seçtikten sonra çıkan map ekranında oyun kitleniyor. oyunu kapatıp açmam gerekiyor.

garip cidden daha önce yaşamamıştım böyle bir şey sadece valoda oluyor oyun ekranında yada maç sırasında karakter seçim ekranında vs

WARDOGS betası oynarken yaşadım. Şu yöntemi deneyin. Windows güncellemesi sorunluymuş.

Bunun dışında Resizebar, FG, Upscale veya Reflex tarzı şeyler de yol açabiliyor. Bunları kapatın. Vanguard ile çakışacak uygulama varsa çalıştırmayın ve silin.

benim eskiden kullandığım pcde astraya tıklayınca bilgisayar donuyordu seçemiyodum bile

WARDOGS betası oynarken yaşadım. Şu yöntemi deneyin. Windows güncellemesi sorunluymuş.

Bunun dışında Resizebar, FG, Upscale veya Reflex tarzı şeyler de yol açabiliyor. Bunları kapatın. Vanguard ile çakışacak uygulama varsa çalıştırmayın ve silin.
Tek çözümün donanım hızlandırmalı gpu ayarını kapatmak olduğu söyleniyor. Ben kapatmasam da değişmemişti 4060ti kullanırken. Sonra ram anakart ekran kartı psu ssd ne varsa değiştirdim sorun da gitti allah bilir hangisinden oluyordu

ne zahmetli oyun ya. beni oynama diyor sanki

"Windows Donanım Hızlandırma" buna sık sebep oluyordu bir ara. Kapatıp deneyin.

Aynısını yaşıyordum steelseries engine programı ile çakıştığı için donuyordu sildim dahada yaşamadım büyük ihtimal sendede çakışan bir uygulama var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,415
Üyeler
202,282
Son üye
ibrhim
Geri