Bende var çok güzel bir klavye hem kalite olarak hemde görüntü olarak
Değiştirdim zaten ama süresi doldu gibi. Sürekli switch yerlerini de değiştirdim; arada takılıyor ya, sinir bozucu olmaya başladıw75 alınmaz değmez fiyatına f87 kutusunda yedek switchler var değiştirip devam et w75 alınmaz 4 bin liraya f75 veya w75 alınmaz çok daha iyi klavyeler var
doğruda bazen mecbur kalıyoruz başka satıcı yok Asiahorse , ATK vs orda hepWraith kendi logolu ürünlerini sahipleniyor ama başka ürünlerde iade veya değişim işini yokuşa sürüyor. Çok ucuz değilse oradan bir şey alma.
garantisi devam ediyor muDeğiştirdim zaten ama süresi doldu gibi. Sürekli switch yerlerini de değiştirdim; arada takılıyor ya, sinir bozucu olmaya başladı
+1 Wraith'ten uzak durulmalı. Her forumda, gördüğüm her Wraith konusuna yazıyorum, 1 kişiyi bile kurtarabilirsek kar...üstüne para verirlerse al onun dışında bu markaya bulaşma
w75 te çok övdülerWraith kendi logolu ürünlerini sahipleniyor ama başka ürünlerde iade veya değişim işini yokuşa sürüyor. Çok ucuz değilse oradan bir şey alma.
yok bitti zaten yeni bir klavye de almak istiyordum ama hangisi bilemedimgarantisi devam ediyor mu
ulugames.com.tr
önerin varmıdır peki?+1 Wraith'ten uzak durulmalı. Her forumda, gördüğüm her Wraith konusuna yazıyorum, 1 kişiyi bile kurtarabilirsek kar...
öven bir şey bilmiyorw75 te çok övdüler
w75den kötü ve alınmaz![]()
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
w75 yerine bu daha iyi olur