uzun zamandır aradığım bi parfüm bi kaç koleksiyoner harici bulamazsın muadil bak bence
sahte olduğu için bulabildin dostum hemde 200ml imiş bu fiyata ayrıca bu parfümü bulmak bile çok zor iken sıfırını bulmak imkansız ayarında![]()
Paco Rabanne 1 Million Lucky EDT 100 ml Erkek Parfüm
Paco Rabanne 1 Million Lucky EDT 100 ml Erkek Parfüm ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Parfüm ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Ben neden bulabildim?
çakma bu?![]()
Paco Rabanne 1 Million Lucky EDT 100 ml Erkek Parfüm
Paco Rabanne 1 Million Lucky EDT 100 ml Erkek Parfüm ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Parfüm ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Ben neden bulabildim?
çakma bu?
İdefix gibi köklü firmadan sonra yarıldım, idefix rezalet bir e ticaret platformu müşterilere iade hakkı bile tanımıyor bazen. Ayrıca satıcı idefix değil dandik bir kozmetikçi. Azıcık tüketici bilinci lazım kolay dolandırılırsınızÇakma olduğu nerede yazıyor? Alırsın, bakarsın, çakma değilse kullanırsın. Çakma ise iade edersin. Ayrıca İdefix gibi köklü bir firma neden çakma işi ile uğraşsın?
Alıntıyı görüntüle
@TinerciAlper 100ml güzel kardeşim. 200'ü nerede okudun?
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafa 200 kutusu koymuşlar çünkü?@TinerciAlper 100ml güzel kardeşim. 200'ü nerede okudun?
Aynen kesin açılmış parfüm iadesi alırlarÇakma ise iade edersin.