Gta 6 Umrumda Bile Değil

Umrumda değil diyip buraya başlık girecek kadar efor sarf etmek...

saatler sonra gelen yorumlara bakınca şunu hissettim, biçoğunuz zaten aşağılık olduğunu kabullenmiş ki daha düşük bütceli yapımlarda en azından türkçe altyazı varken burda resmen aşağılanıyorsunuz ve bunu gayet normal karşılıyorsunuz.
pes diyorum, umarım bilmem neyim hıyar derlerde tuzlukla yarışırsınızda
İnsanların oyunlarda dil,çeviri konusunu bu kadar da önemsediğini sanmıyorum

ben de oynamıcam önceki oyunları oynayamadım zaten ama verilen cevaplara fena güldüm la skhdfhkasdf

Küfürlü Paylaşım
49916.webp

Tüh ya nasıl izlemezsin.

Rockstar saçma diller eklese okey dil konusuna katılıyorum fakat eklediği dillere bakınca Türkçe eklememesi çok normal. Bizim yarımız kadar nüfusu olan İtalya bile bizden neredeyse 4 kat fazla kazandırıyor. Türkiye'de kişi başı yıllık oyunlara verilen ücret 20 dolar iken İtalya'da 150 dolar. Sadece ekonomi değil de bizde oyunlara verilen para fazla israf görülüyor. Örneğin artık klasikleşen 60 dolarlık ücret 3 bin TL yapıyor ki Türkiyede oyun oynayan kişilerin %90'ı bu ücreti vermez.

Rockstar saçma diller eklese okey dil konusuna katılıyorum fakat eklediği dillere bakınca Türkçe eklememesi çok normal. Bizim yarımız kadar nüfusu olan İtalya bile bizden neredeyse 4 kat fazla kazandırıyor. Türkiye'de kişi başı yıllık oyunlara verilen ücret 20 dolar iken İtalya'da 150 dolar. Sadece ekonomi değil de bizde oyunlara verilen para fazla israf görülüyor. Örneğin artık klasikleşen 60 dolarlık ücret 3 bin TL yapıyor ki Türkiyede oyun oynayan kişilerin %90'ı bu ücreti vermez.
bilader bırakın şu saçmalığı kaç kişi tr de çıkartıp çıkartıp 100 doları verdi. başlarındaki siyonıst oe yüzünden her şey

alt yazı konusunda haklı adam. bizim ülkemiz oyun dünyasın da ciddi bir konumda, bir çok oyunda başı çekiyoruz.

bilader bırakın şu saçmalığı kaç kişi tr de çıkartıp çıkartıp 100 doları verdi. başlarındaki siyonıst oe yüzünden her şey
Dostum önce yazdığım şeyi düzgün oku öyle cevap ver. Kaç kişi çıkartıp 100 dolar verdi diye istatistik yok ortada. Her şey ortada, Türk milleti nerede beleş varsa oraya konuyor oyuna para falan harcamıyorlar. Tek bir oyun bile 60 dolardan başlarken kişi başına tutar 20 dolar gibi bir şey olmamalı. Biz 1/3 oyun alırken italyanlar tek başlarına yıllık 3 oyun almışlar. 9 kat fazla bir oran. Ki benzer yorum yine yazılmış, senin çevirisiz sattığın rakamlar ile çeviri yapıp satacağın rakamlar arasında fark neredeyse yoksa adam bu maliyete zaten girmez.

epic beleş versin o zaman bakarız.
tavrını beleş olana kadar koyuyor fsfdsfsfsd beleş olunca 2000 saat gömecek *İngilizce*

Bu yüzden Türk komünitesi birleşemiyor ya, herkesin bir yere kadar tavrı, tahammülü var. Sonrasında bir bakmışın herkes işini eğlencesini geçirmiş, sen öyle kalakalmışsın.

O yüzden boşuna ben tavır, tepki koyuyorum kardeş siz nerdesiniz ayaklarını bırakın. Ya tam yapacak kadar tutarlı olun, ya da paramı buna harcayamam, kaçak/beleş oynarım falan diyip geçin. Çocukken anlamadan paşa paşa saatlerinizi gömdüğünüz seriye şimdi efeleniyorsunuz.

Güzel ragebait 5/10.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,170
Üyeler
202,213
Son üye
zepwax
Geri