Aylık PC Kiralar Mısınız?

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,431
Dostlar bugün bir sistem çıksa aylık pc kiralar mıydınız?

Örneğin sistem
R7 7700 (4 Çekirdek) paylaşımlı
16gb ddr5 ram
512gb m.2
1tb hdd
Rx6700xt ekran kartı
100mb internet hızı
Sizce böylesi bir sistemi aylık kiralamada fiyat ne olurdu?

Örneğin sistem
16gb ddr5 ram
512gb m.2
1tb hdd
Rx6700xt ekran kartı
100mb internet hızı
1. ben kiralamazdım , gider 12 ay taksitlendirir alırım sıfır

2. 4k aylık kiralanabilir ama ilk kez sen yapmış olursun , seni tebrik etmek gerek iyi girişimci fırsatıymış

3. internet nasıl dahil olucak ? , evi kirasının içinde gibi bir şey mi bu ?

1. ben kiralamazdım , gider 12 ay taksitlendirir alırım sıfır

2. 4k aylık kiralanabilir ama ilk kez sen yapmış olursun , seni tebrik etmek gerek iyi girişimci fırsatıymış

3. internet nasıl dahil olucak ? , evi kirasının içinde gibi bir şey mi bu ?
Oradaki internet sisteme sunulan internet hocam evdeki internetten bağımsız sistemin sahip olmuş olduğu altyapı

Aylık ne kadar,belki de elden taksitle 2. El bir şeyler almaya değecek belki o paraya

Örneğin sistem
16gb ddr5 ram
512gb m.2
1tb hdd
Rx6700xt ekran kartı
100mb internet hızı
Var zaten, kiralamayı da düşünüyorum yakında ama oyun için çok verimli olmaz.

Gecikme sorun olur, mecburen yakındaki birinden kiralaman gerekir ek olarak biri gider oyunu açar donanım banı yerse o da ciddi sorun olur. Bunu büyük bir firma (GeForce now vb) yapar ama insanlar kendi bilgisayarlarını direkt kiralasa mantığı oyun için pek olmaz yani. Başka işlere olur ve oluyor zaten güncel olarak.

Gecikme sorun olur, mecburen yakındaki birinden kiralaman gerekir ek olarak biri gider oyunu açar donanım banı yerse o da ciddi sorun olur. Bunu büyük bir firma (GeForce now vb) yapar ama insanlar kendi bilgisayarlarını direkt kiralasa mantığı oyun için pek olmaz yani. Başka işlere olur ve oluyor zaten güncel olarak.
Bilgisayar olarakta hocam çok tutuyor masraflar ve kargosu yine sorun

Sadece oyun içinse bu kiralama mantıklı mı emin değilim, belki PS5 vs kiralama mantıklı gelebilir, iş içinse sanırım Apple bunu yapmaya başladı ve çok mantıksız olmasa da gene de sahip olmayı isterdim günün sonunda. Bilemiyorum, butik bir girişim olarak başlayabilir ama bu tam donanımlı bir pc ise... ekran klavye mouse, hijyen, kargolama, güven... Riskli gibi görünüyor.

"Her şeyi kirala, hiçbir şeye sahip olma..." Kapitalizmin kredi kartından sonraki en büyük atağı bu olsa gerek :=D

Bununla uğraşacağına taksitle PC alır daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,307
Üyeler
202,247
Son üye
Kuygyn
Geri