🔥İndirim Lenovo Legion 24-10 23.8" 240hz 0.5 Ms Fhd Ips Monitör 4.999₺

1080 p için pahalı

birde 189 tl lik indirim var deymez

kaynak :

Son 6 ayın en düşük fiyatı olsa gerek, @ElessarH rica etti bende konusunu açtım.
1788055608062.webp

ek bilgi : 1 ay 3 gün öncede aynı fiyatmış , ama teknik açıdan en düşük fiyat

Paylaşım için tşkler. Pivot 240hz için fiyat performans olarak en iyisi sanırım. Palia ve lol oynadığım için 75hz ile mutluyum. Sadece 5bin liraya bilgisayara dair bir şey değiştirme fikri güzel sadece. Sanırım o yüzden sürekli klavye,mouse değiştiriyoruz. Eskiden ne biliyim 8den16ya rami fx4100-6300-8300 diye işlemci 750-1050-1660 diye ekran kartı falan yükseltirdik şimdi onlar ateş pahası oldu bir alan hiç değiştirmiyor. Sürekli monitör-işlemci soğutucu-kasa-rgb fan falan değiştiriyoruz. Neyse gece gece geldiler 😅

Alıntıyı görüntüle
ek bilgi : 1 ay 3 gün öncede aynı fiyatmış , ama teknik açıdan en düşük fiyat
evet bende gördüm hocam daha önce de bu fiyatlara düştüğünü fakat şuanda özellikleri ve işlevsellikten kullanışlı bir pivot monitör aynı zamanda itopya da taksit seçeneği de olduğu için peşin fiyatına ben rica ettim arkadaş da kırmadı sağolsun.

Son 6 ayın en düşük fiyatı olsa gerek, @ElessarH rica etti bende konusunu açtım.
4k'ya düştüğüne ve konusu açıldığına adım gibi eminim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu modeli tam bilmiorum ama lgnin panlleri genelde cok iyi oluyor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/lenovo-legion-23-8-0-5ms-240hz-fhd-ips-monitor-3-997tl.1237832/ son 6 ayin en dusuk fiyati degil haberiniz olsun
.

Ben forumda görmeden dün indirimi gördüm 2 monitörü köşeye atmalık çekttim. Bazı arkadaşların indirim anlayışı bu monitörlerin 2 bin tl ye düşmesi sanırım.

1788085787664.webp

4k'ya düştüğüne ve konusu açıldığına adım gibi eminim.

.
Haziran birçok ürün dip yaptı, alanlar karda. Güzel takip helal olsun.
*Konu dışı bu arada en kötü forum bence mavi forum.

Ben forumda görmeden dün indirimi gördüm 2 monitörü köşeye atmalık çekttim. Bazı arkadaşların indirim anlayışı bu monitörlerin 2 bin tl ye düşmesi sanırım.

Alıntıyı görüntüle

Haziran birçok ürün dip yaptı, alanlar karda. Güzel takip helal olsun.
*Konu dışı bu arada en kötü forum bence mavi forum.
Cuma günü gaming gecesinde aoc 260hz 4k'ya düşmüştü. Onun fiyatı da baya iyiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,213
Üyeler
202,228
Son üye
vicryosser3
Geri