raintherain
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 718
Son 6 ayın en düşük fiyatı olsa gerek, @ElessarH rica etti bende konusunu açtım.1080 p için pahalı
birde 189 tl lik indirim var deymez
kaynak :
![]()
Lenovo Legion 24-10 Monitör
Lenovo Legion 24-10 Monitör 68C4GAC4TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Son 6 ayın en düşük fiyatı olsa gerek, @ElessarH rica etti bende konusunu açtım.
evet bende gördüm hocam daha önce de bu fiyatlara düştüğünü fakat şuanda özellikleri ve işlevsellikten kullanışlı bir pivot monitör aynı zamanda itopya da taksit seçeneği de olduğu için peşin fiyatına ben rica ettim arkadaş da kırmadı sağolsun.Alıntıyı görüntüle
ek bilgi : 1 ay 3 gün öncede aynı fiyatmış , ama teknik açıdan en düşük fiyat
bu modeli tam bilmiorum ama lgnin panlleri genelde cok iyi oluyorhttps://www.itopya.com/lg-ultragear...tm_campaign=25g523b-b&utm_term=sicakfirsat_it bunun fiyat daha ucuz 40 hz için değer mi
4k'ya düştüğüne ve konusu açıldığına adım gibi eminim.Son 6 ayın en düşük fiyatı olsa gerek, @ElessarH rica etti bende konusunu açtım.
.bu modeli tam bilmiorum ama lgnin panlleri genelde cok iyi oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/lenovo-legion-23-8-0-5ms-240hz-fhd-ips-monitor-3-997tl.1237832/ son 6 ayin en dusuk fiyati degil haberiniz olsun
Haziran birçok ürün dip yaptı, alanlar karda. Güzel takip helal olsun.4k'ya düştüğüne ve konusu açıldığına adım gibi eminim.
.
Cuma günü gaming gecesinde aoc 260hz 4k'ya düşmüştü. Onun fiyatı da baya iyiydi.Ben forumda görmeden dün indirimi gördüm 2 monitörü köşeye atmalık çekttim. Bazı arkadaşların indirim anlayışı bu monitörlerin 2 bin tl ye düşmesi sanırım.
Alıntıyı görüntüle
Haziran birçok ürün dip yaptı, alanlar karda. Güzel takip helal olsun.
*Konu dışı bu arada en kötü forum bence mavi forum.
daha önce 320 hz olanı 5k ya düşmüştü.Son 6 ayın en düşük fiyatı olsa gerek, @ElessarH rica etti bende konusunu açtım.