Neyse yapıcak bişey yok bari bi kol için 2000 lira harcayacağıma (şart olmadığından dolayı) ucuza yeni bi monitör alsam daha iyi gibi çünkü bendeki 1050p 58hz yetmiyor artıkincehesap hep böyle yapıyor. Birkaç saat ucuza satıp sonra 200-300 tl zamlıyor. Aynısı kp40 da olmuştu. Birkaç güne 2000 tlyi geçer asura
ergonomisi nasıl oluyordeğil maks 2-3 gününü alır
hangisi yaniBen hem simetrik hem asimetriği aynı anda kullanan biriyim bana her zaman asimterik düzen daha ergonomik geliyor
Alışırsın çok rahatergonomisi nasıl oluyor
Yanlış anlaşılma olmuş. Bende 1 adet Easysmx x20 2 adet de F710 var. Evet F710'lar dinazor ama on yıldır taş gibi sağlamlar. Sorduğum sorular ise basitçe:Hayır Easysmx x20 değil bahsedilen Aolion K20 klonu Gamepower Asura kontrolcüsü ve kullandığınız F710 bir tarihi eser onun yerine konudaki alacağınız herhangi bir kontrolcü ondan kat ve kat iyidir.
Bende yıllardır xbox kullandımBende yıllardır dualsense kullnıyorum fifada ama çapraza alışmak lazım hocam. Daha yeni 2 tane ds5 bozuldu. Çalışıyor ama sıkıntıları var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Youtube asura yazdım 6 saat öncesinde yığınla reklam yapmışlar
6 ayda bir sarja tak hocam bataryaları ölür ne yapıyon o kadar kolu1900 den aldım ama olsun çok kaliteli görünüyor kutu içeriği yeter. Evde 5 tane gamepad oldu. An itibariyle 2100 olmuş
2100 olmuş alınır mı
Yav 1900 den alsam mı diye düşünürken 2100 den hiç almam yarın 2500 olur.1900 den aldım ama olsun çok kaliteli görünüyor kutu içeriği yeter. Evde 5 tane gamepad oldu. An itibariyle 2100 olmuş