🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

incehesap hep böyle yapıyor. Birkaç saat ucuza satıp sonra 200-300 tl zamlıyor. Aynısı kp40 da olmuştu. Birkaç güne 2000 tlyi geçer asura
Neyse yapıcak bişey yok bari bi kol için 2000 lira harcayacağıma (şart olmadığından dolayı) ucuza yeni bi monitör alsam daha iyi gibi çünkü bendeki 1050p 58hz yetmiyor artık

Hayır Easysmx x20 değil bahsedilen Aolion K20 klonu Gamepower Asura kontrolcüsü ve kullandığınız F710 bir tarihi eser onun yerine konudaki alacağınız herhangi bir kontrolcü ondan kat ve kat iyidir.
Yanlış anlaşılma olmuş. Bende 1 adet Easysmx x20 2 adet de F710 var. Evet F710'lar dinazor ama on yıldır taş gibi sağlamlar. Sorduğum sorular ise basitçe:
1) Konudaki Asura modeli elimde bulunan x20 modelinden iyi midir?
2) Futbol oyunları için xbox tarzını sevemedim, PS veya F710 tasarımına benzer ama ergonomik, kaliteli ürün önerisi var mı?

Bende yıllardır dualsense kullnıyorum fifada ama çapraza alışmak lazım hocam. Daha yeni 2 tane ds5 bozuldu. Çalışıyor ama sıkıntıları var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtube asura yazdım 6 saat öncesinde yığınla reklam yapmışlar
Bende yıllardır xbox kullandım
İlk konsolum xbox 360dı
Daha sonra one ondan sonra da series s e geçtim
Bu süre zarfında full xbox düzeni ile oynadım.
Benim içinde simetrik düzene alışmak zor oldu onu kastettim normal zamanda asimetrik fifada simetrik kullanıyorum

1900 den aldım ama olsun çok kaliteli görünüyor kutu içeriği yeter. Evde 5 tane gamepad oldu. An itibariyle 2100 olmuş

• Kızgın
Reaksiyonlar: Loky
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,193
Üyeler
202,220
Son üye
nwxo43
Geri