180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 165
maks1k eder . kıyafet acil olmadığı sürece indirim kovalayıp alınmalı yoksa çok kazıklanıyoruz. indirim derken foruma düşenleri kastettimpek indirim yok alttakinin siyahını geçen sene amazondan 700 800 civarına aldım bu sene taş çatlasa 1.5 etsin
Bu indirim değil mi şimdimaks1k eder . kıyafet acil olmadığı sürece indirim kovalayıp alınmalı yoksa çok kazıklanıyoruz. indirim derken foruma düşenleri kastettim
pek indirim yok alttakinin siyahını geçen sene amazondan 700 800 civarına aldım bu sene taş çatlasa 1.5 etsin
yok yoluyolar seniBu indirim değil mi şimdi
adam gecen sene 700e aldım diyo sence normal mi 2000tl yüzde200 artmış fiyatıBu indirim değil mi şimdi
Kanka orjinal olup olmadığı muammaadam gecen sene 700e aldım diyo sence normal mi 2000tl yüzde200 artmış fiyatı
Anladım reisyok yoluyolar seni
hahaha tamam kanks amazon.com.tr çakma tommy satıcak, bu markalar orta direk hatta alt direk markası avrupada falan, sen pahalı sanmaya devam et. ralph lauren replikası arayan adam gelmiş burada bana çakma mal giyiyo diyor. benim donlarım ralph lauren haberin olsunKanka orjinal olup olmadığı muammahangi tommy ürününü 700 TL'ye gördün çakmaları bile 700 değildir şuan
ralph lauren cakması mı arıyorumhahaha tamam kanks amazon.com.tr çakma tommy satıcak, bu markalar orta direk hatta alt direk markası avrupada falan, sen pahalı sanmaya devam et. ralph lauren replikası arayan adam gelmiş burada bana çakma mal giyiyo diyor. benim donlarım ralph lauren haberin olsun
ralph lauren cakması mı arıyorumbilmediğin tanımadığın insanlarla nasıl bu kadar aşağılayıcı konuşabiliyosun anlamıyorum hangi linkten aldın at stok bari yapalım
Eee kanka? Replika mı oluyor resel? Resel’in ne olduğunu biliyosundur umarımBeyler selam instagramda dolaşırken resel sayfasına denk geldim arkadaş 3200 TL'ye Ralph Lauren zip hoodie satıyor onu mu alayım yoksa çakma olan burberry zip mi?
- 180hz peek
- Cevap: 0
- Forum: Giyim / Moda
Eee kanka? Replika mı oluyor resel? Resel’in ne olduğunu biliyosundur umarım