Tommy Hilfiger’İn İndiriminden Aldığım Hoodie’Ler Nasıl?

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Tanesi 2 bin TL'ye denk geldi modeller nasıl sizce?

Ekler

• IMG_6894.webp
    IMG_6894.webp
    97.2 KB · Hit: 34
pek indirim yok alttakinin siyahını geçen sene amazondan 700 800 civarına aldım bu sene taş çatlasa 1.5 etsin

pek indirim yok alttakinin siyahını geçen sene amazondan 700 800 civarına aldım bu sene taş çatlasa 1.5 etsin
maks1k eder . kıyafet acil olmadığı sürece indirim kovalayıp alınmalı yoksa çok kazıklanıyoruz. indirim derken foruma düşenleri kastettim

Ben nike aldım occasiondan 2160dan 1080 yüzde 10 indirimle dahada düşüyor

Kanka orjinal olup olmadığı muamma :D hangi tommy ürününü 700 TL'ye gördün çakmaları bile 700 değildir şuan
hahaha tamam kanks amazon.com.tr çakma tommy satıcak, bu markalar orta direk hatta alt direk markası avrupada falan, sen pahalı sanmaya devam et. ralph lauren replikası arayan adam gelmiş burada bana çakma mal giyiyo diyor. benim donlarım ralph lauren haberin olsun

hahaha tamam kanks amazon.com.tr çakma tommy satıcak, bu markalar orta direk hatta alt direk markası avrupada falan, sen pahalı sanmaya devam et. ralph lauren replikası arayan adam gelmiş burada bana çakma mal giyiyo diyor. benim donlarım ralph lauren haberin olsun
ralph lauren cakması mı arıyorum :D bilmediğin tanımadığın insanlarla nasıl bu kadar aşağılayıcı konuşabiliyosun anlamıyorum hangi linkten aldın at stok bari yapalım

ralph lauren cakması mı arıyorum :D bilmediğin tanımadığın insanlarla nasıl bu kadar aşağılayıcı konuşabiliyosun anlamıyorum hangi linkten aldın at stok bari yapalım

Uygunsuz Dil
tommy hilfigeri marka sanan adamdan beklenen hareket
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eee kanka? Replika mı oluyor resel? Resel’in ne olduğunu biliyosundur umarım
1788079084518.webp

yarma ossuruk ralph lauren hoodienin reselli olsa kaç yazar dümdüz sweatshirt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,189
Üyeler