İlk Defa Motorum Olacak Kuryelik Yaparsam Zorlanır Mıyım

onu biliyoruz sıkıntı yok her işin bir zorluğu ve riski oluyor
neye güldün kardeşim her işin bir riski yok mu gerçekten ??? senelerce fabrikalar da çalıştım risklerini kendim gördüm asitli kaplama bölümün de çalışıyordum asitli havuza düşsen ölürsün???? mesela

Merhaba uzun süredir işsizim maddi açıdan bunalmış durumdayım yaş 22 planım herhangi bir işe girip 3 5 ay çalışıp motor alıp kuryeliğe başlamak tabii ki zorluklarını biliyorum bunun karı var yağmuru var sıcağı var her işin bir zorluğu vardır hiç motor tecrübem yok gülünç gelebilir ama 10 yıldır aktif olarak bisiklet sürüyorum trafiğe hakimim 1 yıl boyunca araç da kullandım tabii ki motosiklet kaza riski daha yüksek ama bilmiyorum dostlar sizce Ankara trafiğin de çok zorlanır mıyım.
Sürmeden tecrübe kazanamazsın.
Eğer baban zengin değilse de bu devirde boş boş gezmek çok masraflı.
Motor sürmeyi öğrenmenin en iyi yolu kuryelik yapmaktır.
Hem tecrübe hem de para kazaniyorsun.

Sürmeden tecrübe kazanamazsın.
Eğer baban zengin değilse de bu devirde boş boş gezmek çok masraflı.
Motor sürmeyi öğrenmenin en iyi yolu kuryelik yapmaktır.
Hem tecrübe hem de para kazaniyorsun.
Teşekkür ederim

Kanka ayıptır sorma neden insanlarla aşağılayıcı konuşuyosun? Sadece ben değil bu her konuda aynısın.
Aşağılayıcı ne gördün cümlemde, senin konunda yazdığım şeyden alınıp bunu yazmışsın da yazdığım cümlede ne aşağılama gördün tam olarak

Araba trafiği ve motor trafiği tamamen farklı mevzular.En azından bi 3 ay motor sürüp ondan sonra karar vermen bence daha mantıklı.Zaten kuryelik için başta bi masrafın ve uğraşların oluyor muhasebesiydi , vergi levhasıydı, gireceğin firmanın istediği şeyler var ekipmanları var.Sen daha motor sürmeyi öğrenmeden belki motorda dengeni bozacak siparişler gelecek.Kısacası motoru eli ayağı gibi kullanan biri için bile zorken yeni başlayan biri için çok riskli.

Merhaba uzun süredir işsizim maddi açıdan bunalmış durumdayım yaş 22 planım herhangi bir işe girip 3 5 ay çalışıp motor alıp kuryeliğe başlamak tabii ki zorluklarını biliyorum bunun karı var yağmuru var sıcağı var her işin bir zorluğu vardır hiç motor tecrübem yok gülünç gelebilir ama 10 yıldır aktif olarak bisiklet sürüyorum trafiğe hakimim 1 yıl boyunca araç da kullandım tabii ki motosiklet kaza riski daha yüksek ama bilmiyorum dostlar sizce Ankara trafiğin de çok zorlanır mıyım.
zafer akçayın utandık bölümündeki kuryeler gibi olmayacaksan yapabilirsin bence

Aşağılayıcı ne gördün cümlemde, senin konunda yazdığım şeyden alınıp bunu yazmışsın da yazdığım cümlede ne aşağılama gördün tam olarak
2026 yılında ben artık şu riskli yapma demenin mantıklı olmadığını düşünüyorum.
Arkadaş zaten bu devirde motor alıyorsa bütün risklerin farkındadır.
İnsan kötüyü yaşamadan ne kadar başkaları uyarsa da bilemez.
Sigara gibi aynı. Arkadaşım günde 1.5 paket sigara içiyor 10 yıldır. 55 kilo falan kaldı. Kaç defa içme dedim ama artık saldım.
Çünkü 90'larda değiliz ki sigara kötü kötülemesi yapayım. Sağır sultan bile biliyor zararlı olduğunu. Buna rağmen içiyorsa artık onun seçimi ve bunun sonuçlarına da katlanacak.
Konu sahibi içinde motor sürerken bütün riskler belli. Sen çok düzgün bile sürsen arkandan gelen bir trafik canavarı sen ışıklarda beklerken falan çok hızla çarpıp sen daha kazamı oldu demeden diğer tarafa gitmeni sağlayabilir. Bana göre ölümün en kötüsü habersin ölümdür.
Bütün bu uyarılara rağmen sürecek ise ''do it'' demek düşer bana.

2026 yılında ben artık şu riskli yapma demenin mantıklı olmadığını düşünüyorum.
Arkadaş zaten bu devirde motor alıyorsa bütün risklerin farkındadır.
İnsan kötüyü yaşamadan ne kadar başkaları uyarsa da bilemez.
Sigara gibi aynı. Arkadaşım günde 1.5 paket sigara içiyor 10 yıldır. 55 kilo falan kaldı. Kaç defa içme dedim ama artık saldım.
Çünkü 90'larda değiliz ki sigara kötü kötülemesi yapayım. Sağır sultan bile biliyor zararlı olduğunu. Buna rağmen içiyorsa artık onun seçimi ve bunun sonuçlarına da katlanacak.
Konu sahibi içinde motor sürerken bütün riskler belli. Sen çok düzgün bile sürsen arkandan gelen bir trafik canavarı sen ışıklarda beklerken falan çok hızla çarpıp sen daha kazamı oldu demeden diğer tarafa gitmeni sağlayabilir. Bana göre ölümün en kötüsü habersin ölümdür.
Bütün bu uyarılara rağmen sürecek ise ''do it'' demek düşer bana.
Kısmen haklı ama kısmen haksız bir paragraf, yani hala sigara içen birinin cehaletini gösterir diye düşünüyorum. En azından başladığı zamanki cehalet eğer bırakamıyorsa. Motor konusunda her türlü motoru kullandım binlik 4 silindir makinelere kadar ve bu ülkede bırak ticariyi kişisel olarak bile motor kullanılmaz. Yollar rezil arabayla bile kaza yaptırır cinsten. Trafik bilinci avrupanın en kötüsü direkt. Rakibimiz hindistan falandır trafik bilinci konusunda. Beyaz tenli hintliler dolu trafikte. Ben az daha geberiyordum motor sürerken ve yaşadıklarımdan nacizane bir çıkarım yaptım arkadaşa. İsteyen hala kurye olacağım diyebilir ama felç kalmak tek kazaya bakar. Ömür boyu geçmeyecek bir pişmanlık yaşatabilir benden söylemesi. Ben felç kalıyordum az daha

Ekler

• 29222.webp
    29222.webp
    757.3 KB · Hit: 5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye