🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

orda 1000 parça yazıyor toplu satın alırsan o fiyat normalde 25-30 dolar civarı
incehesapta zaten 1 tane tek tek aldı önce oku konudan gelen bildirimleri susturacağım saçma saçma sanki firmalar zararına ürün satsın diyormuşum gibi mesaj atıyorsunuz kendi sitesinde 2500tlye sattığını diğer yerlerde 1699 dan açmış ben kar etmesinler aldıkları fiyata versinler demiyorum bunlara 500 e geliyorsa masraflarla max 1k tutar 2.5kyı hiç bir mantık açıklayamaz 1699 ederiydi
yd fiyatı toplu alımla

Çakallıktan ziyade Gamepower distribütörü belirli bir stok ürünü lansman fiyatı için düşükten vermiştir İnce Hesaba stok bitincede fiyat artmıştır mecburen tüm stoğu bu kadar fiyat düşürecek kadar satamazlar tanıtım için ayrılan bir indirim kampanyası sonuçta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla 2500 üstüne çıkacağını kolay kolay sanmam belki kasımdan sonra zam yer ama şöyle söyleyeyim Wraith aynı ürünü aylarca 2500-3000 TL fiyatıyla sattı 2000 bile görmedi diyeyim o yüzden bu fiyatlar gene iyi fiyatlar bir çok insan Asura'yı ilk geldiğini söylediğimde o zaman 2300-2500 TL'den satılıyordu kuponlarla ve kampanyalarla 2100-1900 TL gibi civarlarla aldılar ki bu fiyatlar iyi fiyatlar eski örneğine bakacak olursak gamepower force 900 TL'ye çıktı alan aldı sonra 1100 olunca almak istemedi bir çoğu sonra fiyatı bir sabitlediler 1500-1600 TL'ye o zamandan beride düşmüyor hatta yer yer fiyatı çıkıyor o yüzden 2500 altı her fiyat benim gözümde ne kadar az bir indirim olsa da indirim sonuçta o yüzden alınabilir diye düşünüyorum.
Bana metal böyle kaliteli elime alınca bu neymiş ya diyeceğim bir gamepad önerir misin? Mesela konudaki öyle mi?

bu var bende ama hissiyati çok dandik ya.

ZD Gaming Classic Legend 1900a satılırken buna asla asla 2000 vermem max ederi 1500
ZD Classic Legend, Asura'dan kötü bir kontrolcü. Asura'nın içerisinde barındırdığı özellikler ve kutu içeriği ZD Classic Legend'in çok üstünde. ZD Classic Legend dediğin ürün giriş seviyesi bir ürün Asura dediğimiz ürün orta segment kalitesine yakın giriş seviyesi fiyatıyla satılan bir ürün o yüzden karşılaştırmanız doğru değil.

Wraith emsal ürünü aylarca 3k dan iyi çaktı, piyasadaki ürünlerle karşılaştırıp maksimum tutardan satıyorlar, iyi para. Ah ulen temu olsaydı, şu ithalatçılara bu kadar para kazandırırmıydık. Bişey ürettikleri de yok adamların, devlete istediğini yaptırıyorlar ticaret odaları. Bu arada atk versiyonunu kullanmıştım, kalite kontrol olarak o kadar iyi değildi, bazı tuşlar sık basmada yay sesi yapıyordı, birde dış kaplamasının birleşim yerlerinde çıkıntı var gibi hissettiriyordu, satmıştım. Şimdi de bunu aldık bakalım, çantası da varmış.

Wraith emsal ürünü aylarca 3k dan iyi çaktı, piyasadaki ürünlerle karşılaştırıp maksimum tutarsan satıyorlar, iyi para
3500e cyclone 2 aldım ben bunun muadiline 3k verende biraz araştırsın be hocam bu kutu içeriğine bu para inanılmaz iyi gamepad dolu heryer genede aldım 1 tane

2500tl de olsa alınır atk satıyordu bu hem tmr hem çantasıyla geliyor. 15 dolara firma alsa getirmesi vergisi derken en iyi ihtimal 25 dolara mal ediyor.

3500e cyclone 2 aldım ben bunun muadiline 3k verende biraz araştırsın be hocam bu kutu içeriğine bu para inanılmaz iyi gamepad dolu heryer genede aldım 1 tane
Cyclone 2 o fiyattayken çinden 22 dolara vergi dahil Aolion K20 alıyorduk. O zamanlar 1000tl den ucuzdu. Devlet baba sağolsun şimdi cyclone 5000 e dayandı bu üründe 2000

Wraith emsal ürünü aylarca 3k dan iyi çaktı, piyasadaki ürünlerle karşılaştırıp maksimum tutardan satıyorlar, iyi para. Ah ulen temu olsaydı, şu ithalatçılara bu kadar para kazandırırmıydık. Bişey ürettikleri de yok adamların, devlete istediğini yaptırıyorlar ticaret odaları. Bu arada atk versiyonunu kullanmıştım, kalite kontrol olarak o kadar iyi değildi, bazı tuşlar sık basmada yay sesi yapıyordı, birde dış kaplamasının birleşim yerlerinde çıkıntı var gibi hissettiriyordu, satmıştım. Şimdi de bunu aldık bakalım, çantası da varmış.
Yurtdışı alışveriş yasağı geldiğinden beri bu firmalar tekel olup kazanıyor valla. Yurtdışında 30 dolarlık ürünü burada 60-80 dolarda satabiliyorlar. Zaten 30 Euro sınır bile idealdi. Şimdi bunlar tekel olup fahiş fiyatlarla bize satıyorlar. Türkiyede üreten eden yok niye her gün gelişen teknoloji, yeni ürün piyasasına yurtdışı alışveriş yasağı koyarsın. Aynı fiyata üst segment ürün alabilecekken millet gidiyor giriş-orta seviye ürün alıyor mecburen. İşleri güçleri milleti sömürmek. Tekel olan firmaların da vicdanı yok.

ZD Classic Legend, Asura'dan kötü bir kontrolcü. Asura'nın içerisinde barındırdığı özellikler ve kutu içeriği ZD Classic Legend'in çok üstünde. ZD Classic Legend dediğin ürün giriş seviyesi bir ürün Asura dediğimiz ürün orta segment kalitesine yakın giriş seviyesi fiyatıyla satılan bir ürün o yüzden karşılaştırmanız doğru değil.
Claws tactical mortal alırım o zaman?

Yurtdışı alışveriş yasağı geldiğinden beri bu firmalar tekel olup kazanıyor valla. Yurtdışında 30 dolarlık ürünü burada 60-80 dolarda satabiliyorlar. Zaten 30 Euro sınır bile idealdi. Şimdi bunlar tekel olup fahiş fiyatlarla bize satıyorlar. Türkiyede üreten eden yok niye her gün gelişen teknoloji, yeni ürün piyasasına yurtdışı alışveriş yasağı koyarsın. Aynı fiyata üst segment ürün alabilecekken millet gidiyor giriş-orta seviye ürün alıyor mecburen. İşleri güçleri milleti sömürmek. Tekel olan firmaların da vicdanı yok.
Hocam bu ülkede en çok kızdığım şeylerden bir tanesi, firmaların piyasayı beraber belirliyor olması, devlet bilerek müsade ediyor, her ürünün fiyatında köpük var, ne kadar pahalı olursa o kadar vergi alırım kafasında devlet. Serbest piyasa yok, rekabet yok, TV fiyatları, beyaz eşya, gofret her şey pahalı, Ülker çikolatalı gofret bile yurtdışında daha ucuz.rekabetin olduğu tek yer Trendyol gibi pazaryerlerindeki butik satıcılar. Bizde de hastalık oldu kazık yemeyi sevmiyoruz, bir ürünün fiyatını ederinde görünce dayanamayıp alıyoruz. Çünkü genelde kazık yiyoruz

Bana metal böyle kaliteli elime alınca bu neymiş ya diyeceğim bir gamepad önerir misin? Mesela konudaki öyle mi?

bu var bende ama hissiyati çok dandik ya.
Yok Secuzi'lerin hepsi plastik premium segment harici metal alışımlı parça çok parça görmezsin ki premium segmentte bile nadir bir şey metal dış parçalar iç parçaları metal olabiliyor ama dışarıda örnek mesela bir d-padi metal bulmak çok zor bildiklerim Xbox Elite Series 2 ve Beitong Zeus 2 Elite başka bilmiyorum o yüzden sana önerim böyle bir kriterinin olmaması :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Hocam bu ülkede en çok kızdığım şeylerden bir tanesi, firmaların piyasayı beraber belirliyor olması, devlet bilerek müsade ediyor, her ürünün fiyatında köpük var, ne kadar pahalı olursa o kadar vergi alırım kafasında devlet. Serbest piyasa yok, rekabet yok, TV fiyatları, beyaz eşya, gofret her şey pahalı, Ülker çikolatalı gofret bile yurtdışında daha ucuz.rekabetin olduğu tek yer Trendyol gibi pazaryerlerindeki butik satıcılar. Bizde de hastalık oldu kazık yemeyi sevmiyoruz, bir ürünün fiyatını ederinde görünce dayanamayıp alıyoruz. Çünkü genelde kazık yiyoruz
Danışıklı dövüşüklü sistem. Bir yerde üretimi arttırmayı, rekabeti teşvik etmen gerekirken. Yurtdışı alışveriş yasağı, vergi zamı falan koymamalısın. Gelişmez böyle hiçbir şey.
Gerekirse her ürünün parçalarını tek tek üreteceksin.
Ne kadar az değer verilen millet olduğumuzu böyle anlıyoruz işte. Nasıl yasaklar karaborsaları doğuruyorsa Millette artık ihtiyacı olmasa dahi ucuz ürün gördükçe alıyor. Çok değişik sistem hocam ya daha çok şey derdim de kimse anlamaz derdimizi. Biz fahiş fiyatlarla ezilmeye devam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri