Mühendislik İçin Laptop Önerisi

i9 14900hx bence laptoplar için çok ekstra. yükte fanları uçak motoruna dönüyormuş gördüğüm yorumlarda. soğutması da cabası

hocam ben de aynı özellikleri olan bu modeli almayı düşünüyordum ama şansıma zam yaptılar iki günde. https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1071368604.html eğer indirime girerse bence bu modeli almanız daha iyi olur.
1000018784.webp

Bundan dolayı alınmaz

Programda çok sorun çekmez de oyun oynamak istiyormuş o sıkıntı Macbookda.
Programlarda da "bazı" uygulamalarda sıkıntı yaşayabilir bence garanti olsun Windows laptop alsın

Oyun konusunda da Macbook M1 m2'lerde oyun oynanabiliyor "bazı" (asahi linux ile)

Programlarda da "bazı" uygulamalarda sıkıntı yaşayabilir bence garanti olsun Windows laptop alsın

Oyun konusunda da Macbook M1 m2'lerde oyun oynanabiliyor "bazı" (asahi linux ile)
Oyun konusunda rehber falan varsa gönderirsen denerim bir ara, ama Gaming laptoplar kadar iyi oyun performansı vermez her türlü. M1 ile Cyberpunk denemiştim lowda 60Fps anca oluyor o da ayarları iyi yapınca.

Oyun konusunda rehber falan varsa gönderirsen denerim bir ara, ama Gaming laptoplar kadar iyi oyun performansı vermez her türlü. M1 ile Cyberpunk denemiştim lowda 60Fps anca oluyor o da ayarları iyi yapınca.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M1 serisi ve M2 serisinde iyi çalışıyor (proje M1 ve M2 serisi işlemciler odaklı)

Bundan dolayı üniversite+gaming kullanıcam diyenlere de Macbook M1 ve M2 öneriyorum
M3, M4 ve M5 serilerinde asahi linux tam uyumlu değil bu arada haberin olsun

Son düzenleme:

M1 serisi ve M2 serisinde iyi çalışıyor (proje M1 ve M2 serisi işlemciler odaklı)

Bundan dolayı üniversite+gaming kullanıcam diyenlere de Macbook M1 ve M2 öneriyorum
M3, M4 ve M5 serilerinde asahi linux tam uyumlu değil bu arada haberin olsun
M3 sonrasında farklı bir yapı var sanırım, bazı program için M3 ve üstüne ek adımlar falan oluyor kurulum rehberlerinde. Bende M1 Pro var yani videolardaki Maxin yarısı falan GPU olarak ama boş zamanımda kurup denerim performansını sağolun.

M3 sonrasında farklı bir yapı var sanırım, bazı program için M3 ve üstüne ek adımlar falan oluyor kurulum rehberlerinde. Bende M1 Pro var yani videolardaki Maxin yarısı falan GPU olarak ama boş zamanımda kurup denerim performansını sağolun.
Bir sıkıntı falan olursa beni etiketliyebilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,209
Üyeler
202,224
Son üye
&Muhammed
Geri