LAN OLM KAFAYI YİCEM NİYE TYT DE BATIRAN HERKES BENİM OKULA GELİYOR
ilk olarak buraya düştüysen 2 seçenek vardır
ya gerçekten kütahyalsınıdır/bursalısındır/eskişehirlisindir yakın olsun demişsindir
ya da bursaya/eskişehire piyasaya akmak için yol üstünde olmak için gelmişsindir ortası yok
%1 tavşanlılar
%50 bursalılar/eskişehirliler
%49 güneydoğulular oluşturuyor okulu
şimdi ben ilk olarak kütahyayı anlatayım biraz
merkez çinisiyle ünl ana kampüs çok güzel müzesi olan türkiyede nadide üniversitelerden biridir
emet myonun karşısında emet devlet hastanesi var
semiz/gidaz/şaphane ne halde hiç bilmiyorum
domaniç myo çok sıkıntı yerde,gelmişken hayme ananın mezarı ziyaret edilir
tavşanlıda ilk olarak özel yurt var,KYK myonun içerisinde
MYOnun yanında bir tane uygulamalı bilimler fakültemiz var
dolmuşlar iran/israil savaşıyla çok zamlandı şuan öğrenci dolmuş 30TL
hat-1 ile gidip geleceksin 15dkda bir geçiyor
esnaf ortalama anadolu esnafıdır malesef
gezecek yer arıyorsun domaniç dağlarını falan gezebilirsin veya çavdarhisarda eski roma kalıntılarını görebilirsin
hayme ananın mezarı dışında her sene hayme ana şenlikleri oluyor domaniç çamlıca köyünde,onun dışında ılıcaklı(sarıkız) mesire alanına gidebilirsin
inegöle uğrarsan oradan oylat şelalelerini gezebilirsin,veya uludağ eteklerinde olan topuklu yaylasında piknik yapabilirsin
tavşanlıya gelirken malum belde tunçbilekten geçeceksin muhtemelen,termik santraliyle üünlüdür geçerken sovyetleri andıran apartmanları görebilirsin geçen suya düşüp ölen engelli çocuk müge anlıya çıkmıştı
leblebi aslında tavşanlıya aittir hani bu dönen makineler oluyor ya leblebi pişiren aha o tavlama makineleri,iddiaya göre şehrin adı tav(laması)şanlı anlamında olduğu rivayet edilir.sonra yahudi çorum tüccarları aldı onu çoruma taşıdı adı çorum leblebisi oldu,sadeden ben artık gına gledim ama kaymaklı veya başka aromalı olanları dene mutlaka onlar baya underrated oluyor
onun dışında okulda lavanta bahçemiz vardır kışın tam fotoğraf çekmelik,kantine köpek giriyor ama sağolsun tostu F/Pdir
geçen sene yemekhane 40TL idi bu sene ne olur bilmem
onun dışında çalışanlardan adem abi yağmurlulu ismail abi kadir abiye ÖZELLİKLE ters yapma çok iyi insanlardır vesselam
onun dışında şimdi ing türkçe sos açısında...
sosyale bir tane prof hocamız giriyordu canlı dersleri dinlersen soruları cevaplarıyla veriyor
funda hoca ingilizceci,sayesinde erasmus+'a gittim,ingilizcesi gelmeden önce kötüü olan insanın zar zor 50-60la vereceği türden sınavlar yapan mesleki ing derslerine de o giriyor
türkçeye engin hoca giriyordu gramer de soruyordu normal paragraf da soruyordu 10. sınıf edb konusu da soruyordu sınavlarda
onun dışında mat dersine giren hoca vardı kel adı aklıma gelmedi,o finallerde kolay soru soruyordu 95 almıştım finalden
şimdi size makine derslerine abdullah hoca giriyor DMden yaz gerekirse numarasını veririm tabi rahatsız etmeme sözünü vermen gerek,1. sınıftan kendisinden ders aldım ama o kariyer planlamadaydı,normal canlı dersleri dinleme ve kariyer kapısından dersleri alıp belge getiremni istiyordu sınav yapmamıştı ama değişti onun yerine aşkınnur aşkın hoca giriyor olması lazım
bir şey lazım olursa nedret hocayı bul o yardımcı olur geçen seneki bilgisayarcılardan ahmet vardı de,o bilir
staj/3+1 işleri sizde nasıl işliyor bilmiyorum