bu düz 9070 bideYeni gelen sevkiyatlardaki bu fiyatlar gerçekse 9070xt yi 50li rakamlara bile bulamayacağız demektir
bu düz 9070 bideYeni gelen sevkiyatlardaki bu fiyatlar gerçekse 9070xt yi 50li rakamlara bile bulamayacağız demektir
Sorma, eski stoklar bitince başımıza neler gelecek kimbilirbu düz 9070 bide
Sorma, eski stoklar bitince başımıza neler gelecek kimbilir
Kimse almasin abi protesto yapalim. 2 ay once 32k lara aliniyodu bu kartlar. Yurt dışında hala 36k civarına satılıyor. Aklı olan varsa almaz bu fiyatlara. 16gb 9060xt alır geçerim buna bu fiyatı vereceğime.10 kişi aliyorsa alacak artik6-7 kişi yapçak bişi yok iki eglenecez diye bu kadar para verilir mi akıl işi değil. Cidden ağzım açık kaldı.
Kral 9060xt de ucuz kalmamış ki o da 26k dan basliyorKimse almasin abi protesto yapalim. 2 ay once 32k lara aliniyodu bu kartlar. Yurt dışında hala 36k civarına satılıyor. Aklı olan varsa almaz bu fiyatlara. 16gb 9060xt alır geçerim buna bu fiyatı vereceğime.
Ne bu amd düşmanlığı ?Hala bu konular niye uplanıyor abi millet parayı yolda mı buluyor gidip şu boş karta binlerce tl harcatacak şekilde yönlendiriyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birisi gidip şu çöp yığınına 40bin ödese hiç mi canınız acımayacak?
20k diye hatırlıyorum ben. 5060ti 16gb gibi 40 50k değil en azından.Kral 9060xt de ucuz kalmamış ki o da 26k dan basliyor16kdan satiliyordu
Kesinlikle sana katılıyorum 9070xt almak yerine 2 fanlı 5060ti 16 GB almalıyız üstelik aynı fiyatHala bu konular niye uplanıyor abi millet parayı yolda mı buluyor gidip şu boş karta binlerce tl harcatacak şekilde yönlendiriyorsunuz?
60xt nerdeyse çok yakında 30k olacak bu gidişle, ikinci elde 35 ila 30 aralığında 70xt var en azından değerlendirilebilir.20k diye hatırlıyorum ben. 5060ti 16gb gibi 40 50k değil en azından.
Bir sorum var. Kafamda 2. El rtx5070 almak var. 30k ya bulunuyor. Yoksa 3 4 k fazla verip 2. El 9070xt mi almalıyım? Dlss5 geliyor ve ne kadar güzel gözüktüğünü görmüşsünüzdür. Bir de ilerde satarken zorlanmam diye düşünüyorum. 12gb vram gerçekten çok mü kötü?Kesinlikle sana katılıyorum 9070xt almak yerine 2 fanlı 5060ti 16 GB almalıyız üstelik aynı fiyat
60xt nerdeyse çok yakında 30k olacak bu gidişle, ikinci elde 35 ila 30 aralığında 70xt var en azından değerlendirilebilir.
ya tabi nvidia sizleri öpmeyi çok seviyor parasını haketmeyen ürünlere gidip 2-3 katı para vermeye razısınız!!!!Hala bu konular niye uplanıyor abi millet parayı yolda mı buluyor gidip şu boş karta binlerce tl harcatacak şekilde yönlendiriyorsunuz?
İmzan herkese açık haberin olsunya tabi nvidia sizleri öpmeyi çok seviyor parasını haketmeyen ürünlere gidip 2-3 katı para vermeye razısınız!!!!
Aynen 40bin TL'ye çift fanlı 5060 ti satılıyor sadeceKesinlikle sana katılıyorum 9070xt almak yerine 2 fanlı 5060ti 16 GB almalıyız üstelik aynı fiyat
60xt nerdeyse çok yakında 30k olacak bu gidişle, ikinci elde 35 ila 30 aralığında 70xt var en azından değerlendirilebilir.
Bütçeniz kısıtlıysa 5070 işinizi görecektir ancak güç bakımından 5070ti zorlayan 9070xt varken eğer alacak bütçeniz varsa 70xt almak çok daha iyi olacaktır 2.El piyasasıda kötü değil ilgileneni var, favorilediğim ilanlar gidiyor.Bir sorum var. Kafamda 2. El rtx5070 almak var. 30k ya bulunuyor. Yoksa 3 4 k fazla verip 2. El 9070xt mi almalıyım? Dlss5 geliyor ve ne kadar güzel gözüktüğünü görmüşsünüzdür. Bir de ilerde satarken zorlanmam diye düşünüyorum. 12gb vram gerçekten çok mü kötü?