Genc0 80+ Bronze Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 633 Reaksiyon skoru 154 Pazar, 18:40 #1 flash daha yeni alındı içi boş c diskinin yanında gözükmüyordu gizli ögelere baktığımda buldum acmaya calıstım ama resimdeki hatayı verdi diskpartı açtığımdada hata veriyor
flash daha yeni alındı içi boş c diskinin yanında gözükmüyordu gizli ögelere baktığımda buldum acmaya calıstım ama resimdeki hatayı verdi diskpartı açtığımdada hata veriyor
Diego_Pasha 80+ Bronze Katılım 12 Temmuz 2026 Mesajlar 663 Reaksiyon skoru 193 Pazar, 18:43 #2 biçimlendirsene belki ondandır nasıl yapacağını bilmiyosan usb ye sağ tıkla biçimlendir yazıyo ordan
Genc0 80+ Bronze Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 633 Reaksiyon skoru 154 Pazar, 18:46 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Diego_Pasha yazmış: biçimlendirsene belki ondandır nasıl yapacağını bilmiyosan usb ye sağ tıkla biçimlendir yazıyo ordan Devamı için tıklayın... yok aynı hatayı veriyo disk yerleştirin diyor
Diego_Pasha yazmış: biçimlendirsene belki ondandır nasıl yapacağını bilmiyosan usb ye sağ tıkla biçimlendir yazıyo ordan Devamı için tıklayın... yok aynı hatayı veriyo disk yerleştirin diyor
Forjest 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1,092 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 818 Pazar, 18:49 #4 Varsa başka bir bilgisayarda deneyin. Usbdisk bozukta olabilir ihtimaldir. Yoksa hata ibaresi çıkmazdı.
Varsa başka bir bilgisayarda deneyin. Usbdisk bozukta olabilir ihtimaldir. Yoksa hata ibaresi çıkmazdı.
Diego_Pasha 80+ Bronze Katılım 12 Temmuz 2026 Mesajlar 663 Reaksiyon skoru 193 Pazar, 18:59 #5 Genc0 yazmış: yok aynı hatayı veriyo disk yerleştirin diyor Devamı için tıklayın... ben genelde böyle durumlarda yapay zekaya danışırım bi durumu anlat en iyi kaynakları bulur sana söyler çok sorun çözdüm öyle
Genc0 yazmış: yok aynı hatayı veriyo disk yerleştirin diyor Devamı için tıklayın... ben genelde böyle durumlarda yapay zekaya danışırım bi durumu anlat en iyi kaynakları bulur sana söyler çok sorun çözdüm öyle