Hocam site her programı indirmesi 6dk kadar sürüyor. site indirmesi berbat. Ama yinede deneyecğim hiç ümidim olmasada.Star_SM3281series_U0428 sürümü uyumlu görünüyor normalde ama ondan da Flash ID hatası veriyor.
Bu sayfadaki SM326 ile başlayanları deneyebilirsin daha sonra da SM328 ile başlayanları deneyebilirsin. Bayağı var ama çok uzun sürer.
![]()
SMI MPTool SM32X \ SM34X [SMI Mass Production Tool]
Производственный инструмент, для работы с USB-флешками, а также в редких случаях и USB-картридерами, на контроллерах Silicon Motion, линеек SMI SM32X и SM34X (например SM340AB).www.usbdev.ru
Deneyeceğim.Minitool un win pe sıstemını kullanın bu tarz programlar anlık olarak okuma yapmaz cunku raw oldugu ıcın ama raw sadece winpe de tarama yapılırsa ortaya cıkar e kurtarma basarılı olur.
Ben basınca 10 saniye falan sürüyor inmesi.Hocam site her programı indirmesi 6dk kadar sürüyor. site indirmesi berbat. Ama yinede deneyecğim hiç ümidim olmasada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deneyeceğim.
ıdm yok hocam nerden indireceğim
bir şey bulamadım. başka ne yapılır burda bilmiyorumMinitool un win pe sıstemını kullanın bu tarz programlar anlık olarak okuma yapmaz cunku raw oldugu ıcın ama raw sadece winpe de tarama yapılırsa ortaya cıkar e kurtarma basarılı olur.
Siteden indirme yapıyorum ardına bu hata veriyorum 25sn sosnra fln geri gidiyor açılıyor site ?Star_SM3281series_U0428 sürümü uyumlu görünüyor normalde ama ondan da Flash ID hatası veriyor.
Bu sayfadaki SM326 ile başlayanları deneyebilirsin daha sonra da SM328 ile başlayanları deneyebilirsin. Bayağı var ama çok uzun sürer.
![]()
Производственный инструмент, для работы с USB-флешками, а также в редких случаях и USB-картридерами, на контроллерах Silicon Motion, линеек SMI SM32X и SM34X (например SM340AB).www.usbdev.ru
Hocam olmuyor rastgele indiriyorum önüme geleni 5.o ldu. Ya görmüyor görsede open fail hatası veriyor.Star_SM3281series_U0428 sürümü uyumlu görünüyor normalde ama ondan da Flash ID hatası veriyor.
![]()