T Talkha 80+ Katılım 26 Şubat 2026 Mesajlar 35 Reaksiyon skoru 5 Pazar, 20:35 #1 Şu an 10.sınıftayım matematik konusunda sıfırım ne yapacağımı bilmiyorum (sınavdan sınava sadece). Ne yapacağımı bilmiyorum zaten dersimi kütüphanede ve 10-11 yazında başlayacağım.
Şu an 10.sınıftayım matematik konusunda sıfırım ne yapacağımı bilmiyorum (sınavdan sınava sadece). Ne yapacağımı bilmiyorum zaten dersimi kütüphanede ve 10-11 yazında başlayacağım.
Realhas the Great 80+ Gold Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 6,885 Reaksiyon skoru 40,853 Dün, 15:10 #2 Rehber matematik izle. Rehber matematik kitaplarının düzenlemesini @BixiBlake bey kardesm yapıyor bu arada işin uzmanı.
Rehber matematik izle. Rehber matematik kitaplarının düzenlemesini @BixiBlake bey kardesm yapıyor bu arada işin uzmanı.
B buraksyhn1 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 532 Reaksiyon skoru 160 Dün, 15:48 #3 Realhas the Great yazmış: Rehber matematik izle. Rehber matematik kitaplarının düzenlemesini @BixiBlake bey kardesm yapıyor bu arada işin uzmanı. Devamı için tıklayın... Halihazır maarif kampı var videolar kısa kısa o yüzden sıkmıyor
Realhas the Great yazmış: Rehber matematik izle. Rehber matematik kitaplarının düzenlemesini @BixiBlake bey kardesm yapıyor bu arada işin uzmanı. Devamı için tıklayın... Halihazır maarif kampı var videolar kısa kısa o yüzden sıkmıyor