🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 949tl

Alıntıyı görüntüle
3. monitörü ekleyince böyle görünecek baya güzel olacak gibi yine oturduğum yerden param gitti :D

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iade edin hocam yada nerden aldıysanız hb ve amazon aradaki farkı iade ediyor söyleyin
N11 den aldım hocam da kurdum artık uğraşılmaz onla ama çok memnunum önceden alsaymışım keşke dedim konforumu arttırdı

Valla tek monitörünüz varsa bile bütçeniz yetiyorsa alın. Ben de 1 hafta önce aldım baya güzel bir şey. Masada baya yer açıyor. Gerektiğinde duvara yapıştırıyorsun, gerektiğinde rahatlıkla kendine yaklaştırıyorsun vs. çok iyi.

bende 2 versiyonu da var çokta ucuza aldım biri 350tl gibi komik bir fiyata diğeri de 740tl ye geçen hafta kupon indirim puan derken fena olmuştu 350tl olanı geçen sene aldım kasımda bu arada :D renge takılmayın bence de görmüyorsun zaten.
Hocam bu 2026 versiyonu ile eskisinin ne farkı var?

NB çok iyi bir marka ancak nereden çıktı merak ettim doğrusu.

NB ile Ergoflex kıyaslayacak varmı ?
her anlamda NB daha iyi

Hocam bu 2026 versiyonu ile eskisinin ne farkı var?
ben renkten başka bişey göremedim

NB çok iyi bir marka ancak nereden çıktı merak ettim doğrusu.
kaliteli bir Çin markası açıkçası hocam adamlar piyasdaki ekiği görmüş bunuda yapmış 2006da kuurlumuş bir şirket insan ergonomisi üzerine çalıoşıyor tv apartları monitör kolları Oturma-Kalkma (Sit-Stand) İstasyonları Piyasada en ihtiyaç duyulan ve FP fiyata ürün üreten bir firma

Duvara monte kiti var mı içinde?

buda sürekli indirime giriyor hala almayan kaldı mı acaba :D

ergoflex, NB'nin distribütörü değil miydi? Aynı yere ürettiriyorlardır muhtemelen.

ergoflex ef x8 ile ne farkı var nb f80 tam siyah değil diye ergoflex dusunuyorum
NB yani North Bayou kendisini kanıtlamış dünyaca ünlü bir markayken, Ergoflex’in fason üretilmiş, markasız ürünlerin üzerine sonradan marka basılarak satılan ürünler olduğunu düşünürsek; bir tarafta test edilmiş, güvenilirliği kanıtlanmış ürünler var, diğer tarafta ise nerede ve nasıl üretildiği, gerçekten kaç kiloya kadar taşıyabildiği gibi soruların cevaplarına güvenip güvenemeyeceğin bile soru işareti olan bir ürün var. Tercih sana kalmış

Screenshot_2.webp
Screenshot_3.webp

NB bir markayken, Ergoflex’in fason üretilmiş, markasız ürünlerin üzerine sonradan marka basılarak satılan ürünler olduğunu düşünürsek; bir tarafta test edilmiş, güvenilirliği kanıtlanmış ürünler var, diğer tarafta ise nerede ve nasıl üretildiği, gerçekten kaç kiloya kadar taşıyabildiği gibi soruların cevaplarına güvenip güvenemeyeceğin bile soru işareti olan bir ürün var.
Ergoflex de north bayou üretimi hocam kendi sitelerinde satılıyor ve taşıma kapasitesi vb tamamen aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,693
Son üye
KARUS55
Geri