UltimateGuide
80+
- Reaksiyon skoru
- 201
ergoflex ef x8 ile ne farkı var nb f80 tam siyah değil diye ergoflex dusunuyorum
ergoflex ef x8 ile ne farkı var nb f80 tam siyah değil diye ergoflex dusunuyorum
bende 2 versiyonu da var çokta ucuza aldım biri 350tl gibi komik bir fiyata diğeri de 740tl ye geçen hafta kupon indirim puan derken fena olmuştu 350tl olanı geçen sene aldım kasımda bu aradaDüz gri renk ellerinde patladığı için zararına veriyorlar şuan renk fantazisi yapmaktansa alın derim geçen ay teknobiyotik yine amazonda indirime sokmuş aynı modeli 951 tl fiyata almıştım
ellerindeki 2025 stokları bitinceŞu 2026 versiyonu ne zaman indirime giricek acaba.
Hocam bi tane daha alsama sen, belli olmaz 3.monitöre lazım olur belkibende 2 versiyonu da var çokta ucuza aldım biri 350tl gibi komik bir fiyata diğeri de 740tl ye geçen hafta kupon indirim puan derken fena olmuştu 350tl olanı geçen sene aldım kasımda bu aradarenge takılmayın bence de görmüyorsun zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ellerindeki 2025 stokları bitince![]()
Sim racer'lar hariç üç monitör kullanan varmıdır ki bir ara rog'un 43 inç tv'sinden almıştım gözler 1 numara ilerledi yakını görme konusundaHocam bi tane daha alsama sen, belli olmaz 3.monitöre lazım olur belki![]()
niye gördüm ki bunu şimdi yan monitörede alasım geldi valla
bişey diyim miHocam bi tane daha alsama sen, belli olmaz 3.monitöre lazım olur belki![]()
kanka valla 2 yemek parası al geç çok rahatlatıyorniye gördüm ki bunu şimdi yan monitörede alasım geldi valla
Bizde de çoğunlugumuz kokpitte zaten simrig orda üç ekran oluyor ama masada da üç ekran yapan varSim racer'lar hariç üç monitör kullanan varmıdır ki bir ara rog'un 43 inç tv'sinden almıştım gözler 1 numara ilerledi yakını görme konusunda
Bizde de çoğunlugumuz kokpitte zaten simrig orda üç ekran oluyor ama masada da üç ekran yapan var
iade edin hocam yada nerden aldıysanız hb ve amazon aradaki farkı iade ediyor söyleyin2 gün önce 1100 e aldım diye indirime girmiş görüyonmu