🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 949tl

Düz gri renk ellerinde patladığı için zararına veriyorlar şuan renk fantazisi yapmaktansa alın derim geçen ay teknobiyotik yine amazonda indirime sokmuş aynı modeli 951 tl fiyata almıştım

Şu 2026 versiyonu ne zaman indirime giricek acaba.

Düz gri renk ellerinde patladığı için zararına veriyorlar şuan renk fantazisi yapmaktansa alın derim geçen ay teknobiyotik yine amazonda indirime sokmuş aynı modeli 951 tl fiyata almıştım
bende 2 versiyonu da var çokta ucuza aldım biri 350tl gibi komik bir fiyata diğeri de 740tl ye geçen hafta kupon indirim puan derken fena olmuştu 350tl olanı geçen sene aldım kasımda bu arada :D renge takılmayın bence de görmüyorsun zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu 2026 versiyonu ne zaman indirime giricek acaba.
ellerindeki 2025 stokları bitince :D

bende 2 versiyonu da var çokta ucuza aldım biri 350tl gibi komik bir fiyata diğeri de 740tl ye geçen hafta kupon indirim puan derken fena olmuştu 350tl olanı geçen sene aldım kasımda bu arada :D renge takılmayın bence de görmüyorsun zaten.

ellerindeki 2025 stokları bitince :D
Hocam bi tane daha alsama sen, belli olmaz 3.monitöre lazım olur belki 😂

Hocam bi tane daha alsama sen, belli olmaz 3.monitöre lazım olur belki 😂
bişey diyim mi :D evdeki yedekte bir monitör vardı baktım vesa desteği varmış 150tl memnumiyet kuponum vardı yine 800e çektim bir tane masada sığıyor güzelce 3 monitör yapıyorum :D hahahhahaha
niye gördüm ki bunu şimdi yan monitörede alasım geldi valla
kanka valla 2 yemek parası al geç çok rahatlatıyor

grok_1788100200010.webp

3. monitörü ekleyince böyle görünecek baya güzel olacak gibi yine oturduğum yerden param gitti :D
Bizde de çoğunlugumuz kokpitte zaten simrig orda üç ekran oluyor ama masada da üç ekran yapan var

2 gün önce 1100 e aldım diye indirime girmiş görüyonmu
iade edin hocam yada nerden aldıysanız hb ve amazon aradaki farkı iade ediyor söyleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,884
Üyeler
202,732
Son üye
ver bakiyim akdo
Geri