The Last Of Us Part 2 İçin Aile Paylaşımı Yapacak Varmı?

Drkehan

80+
Reaksiyon skoru
0
The last of us part 2 için steamden aile paylaşımı yapacak veya aile paylaşımı grubuna alacak varmıdır acaba?

20tl veriyorsun hesabı anında otomatik veriyorlar çevrimdışı oynuyorsun hocam neyine güvenmiyorsun:D
ki hadi hesabı vermeseler dahi 20tl yani :ROFLMAO:
yok hocam parasından değil, o tarz steam hesap kullanmaktan sıkıntı olur mu diye endişem var birde o hesaplar ne kadar kullanılabiliyor onuda bilmiyorum

yok hocam parasından değil, o tarz steam hesap kullanmaktan sıkıntı olur mu diye endişem var birde o hesaplar ne kadar kullanılabiliyor onuda bilmiyorum
Oyunu bitirene kadar kullanırsın merak etme

şu an oyunu 50tlye aldığım steam hesabından oynuyorum 3 aydır hesaba erişimim var bir sıkıntı yaşamadım

şu an oyunu 50tlye aldığım steam hesabından oynuyorum 3 aydır hesaba erişimim var bir sıkıntı yaşamadım
hocam o tür steam hesabı kullanmaktan dolayı sıkıntı olmaz demi sonuçta birden fazla kişi aynı hesabı kullanıyor bir sorun olur mu

opss game diye bi satıcı vardı adamların kendi sayfaları falan var, ben 2 sene önce aldığım bitirdiğim oyun hesaplarına hala girebiliyorum yani, her şey kayıtlı duruyor ama heps böyle düzenli çalışmıyor alacaksan opss shopdan al,
Daha dün kuzene spiderman remastered aldık bir sorun yaşamadım hiç.

opss game diye bi satıcı vardı adamların kendi sayfaları falan var, ben 2 sene önce aldığım bitirdiğim oyun hesaplarına hala girebiliyorum yani, her şey kayıtlı duruyor ama heps böyle düzenli çalışmıyor alacaksan opss shopdan al,
Daha dün kuzene spiderman remastered aldık bir sorun yaşamadım hiç.
itemsatis nasıldır

itemsatis nasıldır
iyidir hocam ordan da aldım bir kaç oyun daha önce, sıkıntı yaşamazsın yaşasan dahi yazınca dönüş yapıyorlar yardımcı oluyor bu sayfalar,
Oyunların bu denli pahalı oldugu yerde bu satıcıların çok faydası dokunuyor.

iyidir hocam ordan da aldım bir kaç oyun daha önce, sıkıntı yaşamazsın yaşasan dahi yazınca dönüş yapıyorlar yardımcı oluyor bu sayfalar,
Oyunların bu denli pahalı oldugu yerde bu satıcıların çok faydası dokunuyor.
Teşekkür ederim hocam, birde bu şekilde 40-50 tl verip, verilen steam hesabından oyunu oynamak sağlıklı bir yöntem midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,485
Üyeler
202,304
Son üye
Lacrymifer
Geri