Steam paylaşımlı hesap alabilirsin. 20 - 30 tl ye satıyorlar.The last of us part 2 için steamden aile paylaşımı yapacak veya aile paylaşımı grubuna alacak varmıdır acaba?
öyle yerlere pek güvenmiyorum yaSteam paylaşımlı hesap alabilirsin. 20 - 30 tl ye satıyorlar.
20tl veriyorsun hesabı anında otomatik veriyorlar çevrimdışı oynuyorsun hocam neyine güvenmiyorsunöyle yerlere pek güvenmiyorum ya
yok hocam parasından değil, o tarz steam hesap kullanmaktan sıkıntı olur mu diye endişem var birde o hesaplar ne kadar kullanılabiliyor onuda bilmiyorum20tl veriyorsun hesabı anında otomatik veriyorlar çevrimdışı oynuyorsun hocam neyine güvenmiyorsun
ki hadi hesabı vermeseler dahi 20tl yani![]()
Oyunu bitirene kadar kullanırsın merak etmeyok hocam parasından değil, o tarz steam hesap kullanmaktan sıkıntı olur mu diye endişem var birde o hesaplar ne kadar kullanılabiliyor onuda bilmiyorum
şu an oyunu 50tlye aldığım steam hesabından oynuyorum 3 aydır hesaba erişimim var bir sıkıntı yaşamadımyok hocam parasından değil, o tarz steam hesap kullanmaktan sıkıntı olur mu diye endişem var birde o hesaplar ne kadar kullanılabiliyor onuda bilmiyorum
hocam o tür steam hesabı kullanmaktan dolayı sıkıntı olmaz demi sonuçta birden fazla kişi aynı hesabı kullanıyor bir sorun olur muşu an oyunu 50tlye aldığım steam hesabından oynuyorum 3 aydır hesaba erişimim var bir sıkıntı yaşamadım
opss game diye bi satıcı vardı adamların kendi sayfaları falan var, ben 2 sene önce aldığım bitirdiğim oyun hesaplarına hala girebiliyorum yani, her şey kayıtlı duruyor ama heps böyle düzenli çalışmıyor alacaksan opss shopdan al,yok hocam parasından değil, o tarz steam hesap kullanmaktan sıkıntı olur mu diye endişem var birde o hesaplar ne kadar kullanılabiliyor onuda bilmiyorum
itemsatis nasıldıropss game diye bi satıcı vardı adamların kendi sayfaları falan var, ben 2 sene önce aldığım bitirdiğim oyun hesaplarına hala girebiliyorum yani, her şey kayıtlı duruyor ama heps böyle düzenli çalışmıyor alacaksan opss shopdan al,
Daha dün kuzene spiderman remastered aldık bir sorun yaşamadım hiç.
iyidir hocam ordan da aldım bir kaç oyun daha önce, sıkıntı yaşamazsın yaşasan dahi yazınca dönüş yapıyorlar yardımcı oluyor bu sayfalar,itemsatis nasıldır
Teşekkür ederim hocam, birde bu şekilde 40-50 tl verip, verilen steam hesabından oyunu oynamak sağlıklı bir yöntem midiriyidir hocam ordan da aldım bir kaç oyun daha önce, sıkıntı yaşamazsın yaşasan dahi yazınca dönüş yapıyorlar yardımcı oluyor bu sayfalar,
Oyunların bu denli pahalı oldugu yerde bu satıcıların çok faydası dokunuyor.
çok sağlıklı bir yöntemdir.Teşekkür ederim hocam, birde bu şekilde 40-50 tl verip, verilen steam hesabından oyunu oynamak sağlıklı bir yöntem midir