Kankalar Valo 300-400 FPS Arası Verecek Bi Sistem İstiyorum

mirkOwicH

80+
Reaksiyon skoru
27
agalarım dediğim gibi laptopum var şuan bunu satıp bi sistem kuracağım fiyat olarak aklımda çok bir şey yok önerilere açığım ekran kartı nvidia net işlemci de amd tercihim ama onda öneriye açığım

7500f 9060xt 5060 La alırsın ztn Valorant Yüksek bi oyun deilki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama bütçe belirtirsen nasıl daha iyi seviyelere çıkarsın söyleriz

agalarım dediğim gibi laptopum var şuan bunu satıp bi sistem kuracağım fiyat olarak aklımda çok bir şey yok önerilere açığım ekran kartı nvidia net işlemci de amd tercihim ama onda öneriye açığım
İşlemci odaklı olduğu için işlemciyi yüksek secmen lazım fakat gerek de yok arkadaşım dediği gibi 7500f rahatlıkla aliyor

işlemciye odaklanman daha iyi olur ayrıca fiyat yoksa 9950x3d de diyebiliriz 7500f de .d

kankalar 5600x + 4060 düşündüm ne dersiniz bi de ram 32 mi yoksa 16 kurtarır mı sizce bütçeyi bilgisayara göre ayarlayacağım valla çok para harcamak istemiyorum ama yazın kendi çalıştığımla alacağım :D
işlemciye odaklanman daha iyi olur ayrıca fiyat yoksa 9950x3d de diyebiliriz 7500f de .d
İşlemci odaklı olduğu için işlemciyi yüksek secmen lazım fakat gerek de yok arkadaşım dediği gibi 7500f rahatlıkla aliyor
7500f 9060xt 5060 La alırsın ztn Valorant Yüksek bi oyun deilki

Ama bütçe belirtirsen nasıl daha iyi seviyelere çıkarsın söyleriz

5600x derken yani farkını da sordum nasıl bir fark var aralarında

kankalar 5600x + 4060 düşündüm ne dersiniz bi de ram 32 mi yoksa 16 kurtarır mı sizce bütçeyi bilgisayara göre ayarlayacağım valla çok para harcamak istemiyorum ama yazın kendi çalıştığımla alacağım :D
Ram olarak 32 daha iyi olur 5600x ve rtx 4060 daebogaz yapmaz ama butceni belirtirsen daha iyi bir sonuç cikarabiliriz

Ram'i 32 yapmaktan söz ediyorsan 16 koy işlemciyi yükselt. Valorant'ın grafiklerini benim sata veri kablosu bile çizer zaten.

Ram olarak 32 daha iyi olur 5600x ve rtx 4060 daebogaz yapmaz ama butceni belirtirsen daha iyi bir sonuç cikarabiliriz
kankam şöyle diyeyim laptopu elden çıkaramadım takasla vereceğim sanırım 17 saydı üstüne de 20-25 arası bir şey koyup o yerden toplamayı düşünüyorum

32ram daha iyi ve uzun ömürlü olur ama ddr5 öneririm

Ram'i 32 yapmakla uğraşma işlemcini yükselt. Ram fiyatları çıkabilecek en yüksek noktada falan zaten. Sonrada bir 16 daha alıp diğerinin yanına koyarsın işlemci değiştireceksen mevcut işlemcin çöpe gidecek. 16 ram zaten yeter.

IMG_6745.webp

Kankalar ne diyorsunuz buna böyle bir şey teklif etti bana bilgisayarı elden çıkaramadığımdan mecbur kaldım gibi oldu bi tık

Ram'i 32 yapmakla uğraşma işlemcini yükselt. Ram fiyatları çıkabilecek en yüksek noktada falan zaten. Sonrada bir 16 daha alıp diğerinin yanına koyarsın işlemci değiştireceksen mevcut işlemcin çöpe gidecek. 16 ram zaten yeter.
ddr5 geçsem çok pahalı oluyor ama ya resmen iki katı fiyat artıyor

Hocam bütce belirtsen daha iyi olur ama r5 5600 aradığın işlemci olur ekran kartıda sadece valo oynayacaksan rtx 2060 3050 para varsa 3060 4060 5060 alınabilir bak duruma bütce varsa ddr5 de 7500f kasa düz derim ekran kartı gene minimal tutulabilir ama ileri dönük olsun dersen min 4060 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri