Fibere Geçilmeli mi Yoksa Vdsl'de mi Kalınmalı?

innuendo

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba nisan ayında türknet geçtim fakat hizmetlerinden hiç memnun değilim. Tekrardan türk telekom mu geçmeliyim yoksa bi de kablonet mi denesem diye düşünüyorum. 2-3 sokak ötemde türknetin 1000mbps 50mbps upload altyapısı var arkadaşım kullanıyor fakat bana ne zaman gelir hiçbir fikrim yok çok kararsızım. Binada 3 yıldır superonline fiber var apartmandan 2 daire kullanıyor ama memnunlar mı nasıl hiç sorma fırsatım olmadı. Sizce superonline fiber mi geçmeliyim yoksa gigafiber veya türk telekom fiber gelene kadar türk telekom vdsl'de mi kalmalıyım? Superonline'a kimisi çok iyi diyor kimisi çok kötü diyor. Evde sadece internette dolaşıp youtube vs. arada sırada online oyun oynanıyor (cs, lol) ping durumuna kötü diyen var sansüronline diyen var bi de sanırım kendi modemimizi kullanamıyormuşuz.

Yanlış bilmiyorsam apartmanda yaşıyorsanız apartman sakinlerinin imzasını alıp dilekçe verince bi ilerleme kat edebilirsiniz diye biliyorum.

Yanlış bilmiyorsam apartmanda yaşıyorsanız apartman sakinlerinin imzasını alıp dilekçe verince bi ilerleme kat edebilirsiniz diye biliyorum.
Geçen türk telekom'u aradım bize geçmeden fiber internet için başvuru yapamazsınız falan dediler ne alakaysa :D

Yok hocam adam koparıyorlar fiyatları ortada zaten.

Turknet 1000/50 ve Vdsl Turknet’e ait değil. Telekom altyapısını kullanıyor. Turknet kendi altyapısında (1000/1000) iyidir. Kablonet Vdsl değilse geçebilirsiniz. Binada superonline fiber kutusu varsa geçin, her türlü VDSL’den iyi olacaktır.

Turknet 1000/50 ve Vdsl Turknet’e ait değil. Telekom altyapısını kullanıyor. Turknet kendi altyapısında (1000/1000) iyidir. Kablonet Vdsl değilse geçebilirsiniz. Binada superonline fiber kutusu varsa geçin, her türlü VDSL’den iyi olacaktır.
Geçmeyi düşünüyorum superonline'a ama herkes o kadar farklı bir şey söylüyor ki 10 kişi cevap veriyorsa 5i çok kötü işte oyunlarda ping berbat yok şöyle böyle diyor diğer 5 kişi çok memnunum ben falan diyor insan aşırı arada kalıyor

Benimde binada turk telekom 1000mb alt yapısı var turkneti aradım 750tl ye 100mbps hızında internet bağlattım ping jitter değerleri o kadar güzel ki anlatamam LoL 3ping Valorant 4 ping . 350tl daha verirsen 1000mbps veriyorlar ama ihtiyacım yok. Fiber candır vdsl de çürütme kendini

Geçmeyi düşünüyorum superonline'a ama herkes o kadar farklı bir şey söylüyor ki 10 kişi cevap veriyorsa 5i çok kötü işte oyunlarda ping berbat yok şöyle böyle diyor diğer 5 kişi çok memnunum ben falan diyor insan aşırı arada kalıyor
Vdsl’de olduğun için bunları düşünmene gerek yok. Fiberde her türlü daha iyi sonuç alırsın. En son superonline’da 1000/50 800₺ kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum. Turknet gigafiber yıllık ödeyince çok ekonomik oluyor. 1000/1000 480₺’ye geliyor. Kablonet fiber varsa onda da upload biraz daha fazla en son 125 Mbps veriyorlardı. Sonra 100’e çektiler galiba. Diğerlerinde 50 veriliyor.

Geri