Yardım [Sıfır]NZXT N7 B850 Ddr5 8000mhz Oc Am5 Wifi 6e Beyaz Anakart 9000tl Alınır mı

ravion

80+
Reaksiyon skoru
15
Elimde MSI PRO Z790-P WIFI VE INTEL I7 12700KF var,
amd tarafına geçek isityorumda bu anakart sizce alınır mı bu fiyata ?
işlemcide alacağım için 10bin tl üstüne çıkamıyorum,
işlemci olarakta ryzen 7 9700x düşünüyorum

Nerede 9000 tl ye

Kesinlikle alınır.

teşekkür ederim,
işlemci konusunda 2. el olarak ryzen 7 9700x düşünüyorum, işlemci konusunda sizce farklı bir yol izlemeli miyim ?

teşekkür ederim,
işlemci konusunda 2. el olarak ryzen 7 9700x düşünüyorum, işlemci konusunda sizce farklı bir yol izlemeli miyim ?
Kullanımınıza bağlı cs tarzı oyunlar oynuyorsanız 7800x3d biraz daha mantıklı kalıyor ama 9700x de çok güzel işlemci şahsen 9700x tavsiye ederim özellikle 105w modunda 360mm soğutucu yada güzel bir kule tipi soğutucu ile güzel performans alırsınız .

Kullanımınıza bağlı cs tarzı oyunlar oynuyorsanız 7800x3d biraz daha mantıklı kalıyor ama 9700x de çok güzel işlemci şahsen 9700x tavsiye ederim özellikle 105w modunda 360mm soğutucu yada güzel bir kule tipi soğutucu ile güzel performans alırsınız .
teşekkürler geri bildiriminiz için ben de aynı şekilde düşünüyorum

yurt dışında 375 dolar civarında ben de aldım ama sistemi daha dizmedim. baya iyi anakart

Forumdan görüp aldım ama daha kurmadım sistemi koltukta yatıyor.8999 dan taksitli aldık arkadaşın biraz indirim yapsın sana ^^ üzerindeki kapalı kısımlar full plastik ama ana ssd soğutucusu baya kalın baya baya kalın alüminyum gen 5 ssdyi bile serin tutar.Zaten Asrock üretiyormuş nzxt için 4 ana üreticiden 1 tanesi.

Forumdan görüp aldım ama daha kurmadım sistemi koltukta yatıyor.8999 dan taksitli aldık arkadaşın biraz indirim yapsın sana ^^ üzerindeki kapalı kısımlar full plastik ama ana ssd soğutucusu baya kalın baya baya kalın alüminyum gen 5 ssdyi bile serin tutar.Zaten Asrock üretiyormuş nzxt için 4 ana üreticiden 1 tanesi.
evet onu gördüm alüminyum kadar olmasada plastik olması bir nebzede olsa yardımcı olmaz mı soğutmaya , sorun olur mu?

Son düzenleme:
evet onu gördüm alüminyum kadar olmasada plastik olması bir nebzede olsa yardımcı olmaz mı soğutmaya , sorun olur mu?
Gen4 zaten çok ısınmıyor da neden plastik ona kızdım 1-2 dolar bile oynamazdı soğutuculu versiyonu 650 serisinde aluminyum , hoş onda da ssdye tam değmiyormuş belki de ondan pass geçtiler yinede 2. ssde soğutuculu olsa görüntü bütünlüğü açısından iyi olurdu aluminyum kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,367
Üyeler
202,594
Son üye
ferhat1
Geri