bir arkadaşımdan alıcam sistem toplayacaktı vazgeçti, sana satayım dediNerede 9000 tl ye
Kullanımınıza bağlı cs tarzı oyunlar oynuyorsanız 7800x3d biraz daha mantıklı kalıyor ama 9700x de çok güzel işlemci şahsen 9700x tavsiye ederim özellikle 105w modunda 360mm soğutucu yada güzel bir kule tipi soğutucu ile güzel performans alırsınız .teşekkür ederim,
işlemci konusunda 2. el olarak ryzen 7 9700x düşünüyorum, işlemci konusunda sizce farklı bir yol izlemeli miyim ?
teşekkürler geri bildiriminiz için ben de aynı şekilde düşünüyorumKullanımınıza bağlı cs tarzı oyunlar oynuyorsanız 7800x3d biraz daha mantıklı kalıyor ama 9700x de çok güzel işlemci şahsen 9700x tavsiye ederim özellikle 105w modunda 360mm soğutucu yada güzel bir kule tipi soğutucu ile güzel performans alırsınız .
evet onu gördüm alüminyum kadar olmasada plastik olması bir nebzede olsa yardımcı olmaz mı soğutmaya , sorun olur mu?Forumdan görüp aldım ama daha kurmadım sistemi koltukta yatıyor.8999 dan taksitli aldık arkadaşın biraz indirim yapsın sana ^^ üzerindeki kapalı kısımlar full plastik ama ana ssd soğutucusu baya kalın baya baya kalın alüminyum gen 5 ssdyi bile serin tutar.Zaten Asrock üretiyormuş nzxt için 4 ana üreticiden 1 tanesi.
Gen4 zaten çok ısınmıyor da neden plastik ona kızdım 1-2 dolar bile oynamazdı soğutuculu versiyonu 650 serisinde aluminyum , hoş onda da ssdye tam değmiyormuş belki de ondan pass geçtiler yinede 2. ssde soğutuculu olsa görüntü bütünlüğü açısından iyi olurdu aluminyum kasaevet onu gördüm alüminyum kadar olmasada plastik olması bir nebzede olsa yardımcı olmaz mı soğutmaya , sorun olur mu?