🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

Uygunsuz Dil
adamın belki çok ihtiyacı vardı 30 saniyede stoklar bitti yazısını görünce sinirleri boşaldı :D
Hocam zaten mesele kimsenin alışverişine karışmak değil. İsteyen alır, isteyen almaz; buna kimse karışamaz. Benim de ihtiyacım yoktu ama aldım, yine indirim olsa yine alırım. Şu an toplam 5 monitörüm var, hiçbirinin kutusunu bile açmadım; aldıkça biriktiriyorum. 😄 Ama Hüsnü Çoban’ın yaptığı bu muhabbet her cuma aynı. :) Bu ilk kez olan bir şey değil. İnsanların alışveriş tercihlerine bu kadar ısrarcı şekilde laf edilmesini, üstüne kendisine cevap verenlere gülücük atıp dalga geçmesini görünce insan ister istemez “aç köpek gibi davranıyor” diyor. Firma bu kampanyayı becerememiş olabilir, ona zaten diyecek bir şey yok; ama bunun için birbirimizi kırmanın da anlamı yok. Dediğim gibi, yine Gaming Gecesi olsa yine alırım. Hatta özellikle bu tarz insanların yüzünden hiçbir Gaming Gecesi’ni kaçırmayacağım. Herkes kendi parasını nasıl harcayacağına kendisi karar verir. Siz de birbirinize sataşmak yerine buna saygı gösterin, konu bu kadar basit. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,075
Üyeler
203,316
Son üye
Erennn34
Geri