60bin TL Sınırlarında Laptop Önerisi

Jack751

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60
Başlıca oyun için, mümkünse sıkıntısız tüm oyunları açıp yüksek grafikte oynatabilecek kombinasyona sahip. Kronik sorunları kesinlikle olmayan ısınıp fazla fan açan ses yapan bir ürün olmasın.

Bu laptopu aktif olarak bi arkadaşım kullanıyor beraber arc raiders oynuyorduk çokta güzel performans veriyordu o da uzun bir süredir kullanıyor yinede şunu söyleyeyim fan problemi laptop özelinde normaldir zaten yani sesli çalışırlar.

Bu laptopu aktif olarak bi arkadaşım kullanıyor beraber arc raiders oynuyorduk çokta güzel performans veriyordu o da uzun bir süredir kullanıyor yinede şunu söyleyeyim fan problemi laptop özelinde normaldir zaten yani sesli çalışırlar.
Hocam benim bir laptopum vardı geçenlerde başına çok elm bir olay gelmesi sonucu artık yok, sıfırdı işlemcisi yandı msi servisi sıvı teması var diyerek geçiştirdi. Laptop msi pulse 17 idi. Fan problemi normaldir demene karşın diyorum o cihazda ne fan sesi nede ısınma yoktu. Ama dediğim yanlış bir şey değil tabii laptop ısınır fan açar ses yapar olayı o. Ben şimdi çok sevdiğim msi markasından dolaylı yoldan bu servis yüzünden korkuyorum.. pek içime sinmiyor o gönderdiğin model. Tşkler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,860
Üyeler
202,415
Son üye
Aykut881
Geri