BurakDemirdöven
80+
- Katılım
- 25 Kasım 2021
- Mesajlar
- 58
- Reaksiyon skoru
- 17
Çoğu üründe taksit seçeneği var. Teşekkürler hocam yanıt için.işlemci ekran kartı anakart ve psumuz aynı. Öneririm kesinlikle.
9700x ile hava soğutuculardan çok performans bekleme. Yazın phantom spirit fan ile 90 derecede battlefield 6 oynuyorum. Sorun etmiyorum gerçi. Bu işlemciler yüksek sıcaklıkları görmek için tasarlanmış. Bozulması söz konusu değil
Attığın sistemde en az 6 taksit varsa mantıklı parçalar. Bu devirde nakit para bağlanmaz. Taksit yoksa parçaları kendin ayrı ayrı taksitle al.
500tl daha fazla verip cratosun düz halini al tam modüler olsunSistemin son hali bu önerisi tavsiyesi olan var mı ? Bütçe 90-95k
Anakart içinde B850M Force ya da Battle AX B650M Plus V15 daha mantıklı olur. ama attığınızda yeterlidir500tl daha fazla verip cratosun düz halini al tam modüler olsun
Teşekkürler hocam.500tl daha fazla verip cratosun düz halini al tam modüler olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anakart içinde B850M Force ya da Battle AX B650M Plus V15 daha mantıklı olur. ama attığınızda yeterlidir
O Fiyata cratos lite alacağına cratos veya c850 alSistemin son hali bu önerisi tavsiyesi olan var mı ? Bütçe 90-95k
Hocam zaten cratos alıcam. Sistemi dizdiğim sitede cratos lite olarak çıkıyor sadece.O Fiyata cratos lite alacağına cratos veya c850 al
Ekran kartı ram anakart psu işlemci güzel gözüküyor ama ssd ye bir şey diyemem güzel ssd ama dram yok bunun bilincinde ol. İşlemci soğutucu 9700x için yeterli olur sanırsam ama fiyatı bana biraz tuzlu geldi 3k ya enermax liqmaxflo 360mm alabiliyorsun ne de olsa. Genel olarak beğendim kasayı ama fiyatı uygun mu değil mi tam bilmiyorum çünkü piyasayı tam takip etmiyorum güncel fiyatlar konusunda.Sistemin son hali bu önerisi tavsiyesi olan var mı ? Bütçe 90-95k
Teşekkürler hocam yanıt için. Uzun zamandır araştırıyorum oem sistemler pimi çekilmiş bomba gibi. Ya ram cl48 ya ssdlerin okuma/yazma değerleri korkunç ya da psular saatli bomba gibi. Ben bu fiyatlara içime sinen 1 sistem dahi görmedim. Parça kalitesi açısından en iyisi bu oldu gibi geldi.Ekran kartı ram anakart psu işlemci güzel gözüküyor ama ssd ye bir şey diyemem güzel ssd ama dram yok bunun bilincinde ol. İşlemci soğutucu 9700x için yeterli olur sanırsam ama fiyatı bana biraz tuzlu geldi 3k ya enermax liqmaxflo 360mm alabiliyorsun ne de olsa. Genel olarak beğendim kasayı ama fiyatı uygun mu değil mi tam bilmiyorum çünkü piyasayı tam takip etmiyorum güncel fiyatlar konusunda.
Oem sistemlerin en sevmediğim kısmı bir tane parçası saatli bomba oluyor genelde. Ya psu ya da anakart falso oluyor ama bu kasayı gerçekten beğendim. Sahşen alırdım tabi fiyatı ne kadar uygun orasını tam bilmiyorum. Tek tek toplayınca ne kadar ediyor?Teşekkürler hocam yanıt için. Uzun zamandır araştırıyorum oem sistemler pimi çekilmiş bomba gibi. Ya ram cl48 ya ssdlerin okuma/yazma değerleri korkunç ya da psular saatli bomba gibi. Ben bu fiyatlara içime sinen 1 sistem dahi görmedim. Parça kalitesi açısından en iyisi bu oldu gibi geldi.
Kanka gözünü seveyim bu pp ne çığlık atıyorum her gördüğümdeOem sistemlerin en sevmediğim kısmı bir tane parçası saatli bomba oluyor genelde. Ya psu ya da anakart falso oluyor ama bu kasayı gerçekten beğendim. Sahşen alırdım tabi fiyatı ne kadar uygun orasını tam bilmiyorum. Tek tek toplayınca ne kadar ediyor?
Hocam ben sevdim sistemi şahsen. Alacak kişilere hayırlı uğurlu olsun.Kanka gözünü seveyim bu pp ne çığlık atıyorum her gördüğümdeBenim gördüğüm hazır sistemlerde RAM de çok paçavra oluyor genelde. Bu sistem güzel bence mantıklı ben imzadaki sistemi ayrı ayrı topladım taksitli şekilde 110k tutmuştu (monitör ve ekipmanlar hariç sadece kasa)
Hocam Ekran kartı arada bir indirime giriyor. 86k ile 91k arası ekran kartının fiyatına göre değişiyor.Oem sistemlerin en sevmediğim kısmı bir tane parçası saatli bomba oluyor genelde. Ya psu ya da anakart falso oluyor ama bu kasayı gerçekten beğendim. Sahşen alırdım tabi fiyatı ne kadar uygun orasını tam bilmiyorum. Tek tek toplayınca ne kadar ediyor?