aynı anakartı kullanıyorum sipariş geçtim yavaş yavaş kasayı upgrade edeceğim uygun denk getirdikçeGigabyte b850m force dan geçmeye değer mi ?
aynı anakartı kullanıyorum sipariş geçtim yavaş yavaş kasayı upgrade edeceğim uygun denk getirdikçeGigabyte b850m force dan geçmeye değer mi ?
Hocam biz de kullanabiliyor muyuz
Aynı anakart ile 9800x3d kullanıyorum youtube a video çekmiştim çok güzel bir ikili oluyor kesinlikle tavsiye ederim.İyi midir bu anakart ? r7 9800x3d ile sorunsuz çalışır her halde ?
teşekkür ederim <3Aynı anakart ile 9800x3d kullanıyorum youtube a video çekmiştim çok güzel bir ikili oluyor kesinlikle tavsiye ederim.
Valla sepete siyahını ekledim bende düşünüyorum 10dk dırYa çok güzelde sistem full siyah yakışır mı beyaz anakart siyah modeli 15047 tl verilir mi o fark
Hocam ne artısı olur ki ?aynı anakartı kullanıyorum sipariş geçtim yavaş yavaş kasayı upgrade edeceğim uygun denk getirdikçe
Aldım siyahı geçtim ya, ayda 160tl fark ediyor zaten D:dimi hadi kasa beyaz olsa çok güzel olurda siyahla bilemedim
Pratikte çok bir şey değişmez hocam. Ben matx sistemden ATX sisteme dönüştüreceğim, haricinde extra USB çıkışları wi-fi filan ekleniyor bu anakart ile bir de görsellik boyutu var ama x870 her zaman çoğu konuda daha iyidir şu da var mıydı içinde acaba diye düşündürtmezHocam ne artısı olur ki ?
14499 satıyomuş incehesap 48 tl fark iyiAldım siyahı geçtim ya, ayda 160tl fark ediyor zaten D: