🔥İndirim Gigabyte B850m Force 6800tl / Wf6e 7400tl

hocam bence wifi lisi daha iyi bir seçenek evde internet gitti vs mobil veri kullanabilirsunuz
Sırf o yüzden aldım.
7800x3d için b850mk düşünüyorum wifi 3 m2 vs ile işim yok ama üste 1500 atıp bunu almak çok cazip geliyor
Azmış fark ben bunu alırdım direkt, kartı biliyorum almayı düşünüyordum zaten denk geldi yapıştırdık. Sadece wifiye gerek var mı diye düşünüdürü %10 fazlaya wifi bt mantıklı geldi.
Tam bir Ram timing canavarı
Tercih sebeplerimden birisi de buydu.

Sırf o yüzden aldım.

Azmış fark ben bunu alırdım direkt, kartı biliyorum almayı düşünüyordum zaten denk geldi yapıştırdık. Sadece wifiye gerek var mı diye düşünüdürü %10 fazlaya wifi bt mantıklı geldi.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wifi si çok güzel çalışıyor arkadaşlar merak etmeyin. Performansı çok iyi gerçekten.

GIGABYTE B850M FORCE 6800TL

GIGABYTE B850M FORCE WF6E 7400TL

Not: Bonus Karta 500 TL bonus kampanyası
hocam kampanya şahıs şirketi için geçerli diyor

Wifi li versiyonunu 8250 tl ye almıştım ve halen mis gibi kullanıyorum. En sevdiğim anakart diyebilirim. Kendisiyle baya bir timing ayarı yaptık.

tRP 30 ve tRTP 12 kullanıyorum bu arada
hocam gigabyt refiousn rgb programından memnun musunuz nasıl cihazları kontrol modları vs

Sırf o yüzden aldım.

Usb internet paylaşımı ile telefondan mobil veriyi paylaşabiliyorsunuz daha stabil bağlantı olur. Galiba wifiden aldığı interneti de verebiliyordu

vermiyor mu bonusu

Usb internet paylaşımı ile telefondan mobil veriyi paylaşabiliyorsunuz daha stabil bağlantı olur. Galiba wifiden aldığı interneti de verebiliyordu
andırda kolay oluyorda ios kullanıyorum hocam nasıl yapılıyo bilmiyorum itunes vırt zırtı var herhalde. aldık artık ya bu senaryo haricinde de iş yapar illa.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
vermiyor mu bonusu

andırda kolay oluyorda ios kullanıyorum hocam nasıl yapılıyo bilmiyorum itunes vırt zırtı var herhalde. aldık artık ya bu senaryo haricinde de iş yapar illa.
denemedim ama açıklamayı okudum öyle yazıyor deneyen varsa yazarsa iyi olur

prime b650m'den sonra bundan daha fp'si yok sanırım

hocam gigabyt refiousn rgb programından memnun musunuz nasıl cihazları kontrol modları vs
Hocam, bence o gigabyte cendere kurmayın ben 2 tane program kullanıyorum biri fan control diğer Open rgb uygulaması. Rgb için alternatif olarak sinyal rgb kullanabilirsiniz. Hocam gigabyte ın kendi control center programı çok veri kullanıyor. Bu iki uygulama size yeterli olur.

Ben yaptığım debloat ve kurduğum modifiyeli windows sayesinde boşta 68 işlem kullanıyorum ve ram kullanımım çok az 32 gb ram için.

prime b650m'den sonra bundan daha fp'si yok sanırım
B850m-k ve B850m force kardeş desek yeridir.

Hocam, bence o gigabyte cendere kurmayın ben 2 tane program kullanıyorum biri fan control diğer Open rgb uygulaması. Rgb için alternatif olarak sinyal rgb kullanabilirsiniz. Hocam gigabyte ın kendi control center programı çok veri kullanıyor. Bu iki uygulama size yeterli olur.

Ben yaptığım debloat ve kurduğum modifiyeli windows sayesinde boşta 68 işlem kullanıyorum ve ram kullanımım çok az 32 gb ram için.

B850m-k ve B850m force kardeş desek yeridir.
sipariş geçtim hocam wifi modelini patriot ram ile kullanmayı düşünüyorum belki rgb olanını alırım daha karar vermedim dandik geldi gözüme rgb olanı

Sıfırdan sistem toplayacağım ufak ufak 10 senedir kullanıyorum mevcut sistemimi. Ağır oyuncu biri değilim. Wot, dota, lol ve fm gibi oyunları 2k’da oynayabileceğim ve işim gereği ikinci monitörde açık 20 sekme falan oluyor. Hafif işler olmak üzere biraz render ve photoshop işlerim oluyor. Bunu al geç mi dersiniz yoksa daha iyisi benzer fiyatlara düşer bekle mi dersiniz?

Sıfırdan sistem toplayacağım ufak ufak 10 senedir kullanıyorum mevcut sistemimi. Ağır oyuncu biri değilim. Wot, dota, lol ve fm gibi oyunları 2k’da oynayabileceğim ve işim gereği ikinci monitörde açık 20 sekme falan oluyor. Hafif işler olmak üzere biraz render ve photoshop işlerim oluyor. Bunu al geç mi dersiniz yoksa daha iyisi benzer fiyatlara düşer bekle mi dersiniz?
Al geç hoca fazla bile.
denemedim hocam ya ben kullanmıyorum zaten arkdaşımdan bakacaktım
ben de aynı şekil başkasının kartından aldım bakamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri