alicelikrigor
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 kurup denemedim.Windows 10 kurup denedinmi
Geçmiş olsun hocam umarım sorunu en kısa sürede çözersiniz elinizde varsa diğer parçalarla denediniz mi nvidia kart vsPSU garantiye yolladım. Sonucu burada paylaşacağım.
Ekran kartımı sıkıntılı acaba?Yeni PSU elime ulaştı. Yenice montajını tamamladım. Malesef sorunum devam ediyor.
Bana her şey olabilirmiş gibi geliyor.Ekran kartımı sıkıntılı acaba?
Hocam imzamdaki sistemi aldım bende incehesaptan, son açtığım konulara bakarsanız bende buna benzer sorun yaşadım ve yaşıyorum önce bi konumu okur musunuz ? Sizin psu kaliteli yani zannetmiyorum psudan olacağını da ekran kartınız kaç pin girişli? Daisy chain falan var mı kabloda, aklıma anakart geliyor ama bilmiyorum bir kaç yerde de okudum böyle sorun yaşayınca, farklı bir anakartım var msi pro b650, kasam incehesaptan gelince onu takıcam bi bakalımBana her şey olabilirmiş gibi geliyor.Normalde çok yoğun çalışıyordum. PC başına geçecek vaktim kalmıyordu. Ameliyat oldum 1 ay raporluyum PC arızlandı şansıma.
vram testi hatalıysa neyin bozuk olduğu belli değil miPSU arızalı değil. Yeni sıfır PSU ile çalıştırdım. Sorun devam etti.
vram testi hatalıysa neyin bozuk olduğu belli değil mi
Başka bir ekran kartı ile deneyin bu sürede de ekran kartını garantiye yollayın tamir istemediğinizi değişim istediğinizi belirtin occt de vram hatasını video çekin diğer parçaların testinide yollayın arızalı olmayan psuyu nasıl direkt değiştirmişler anlamadımPSU arızalı değil. Yeni sıfır PSU ile çalıştırdım. Sorun devam etti.
Ekran kartımda 3 tane 8 ping güç girişi var. Güç kablom ise 2 tane kablo 3 tane 8 pin uç şeklinde. Yani bir tane düz kablo bir tane Y tip iki uçlu kablo. Totalde 375w kadar sorun çıkarmaması lazım. Zaten sistemi 7-8 aydır bu şekilde sorunsuz kullanıyordum.Hocam imzamdaki sistemi aldım bende incehesaptan, son açtığım konulara bakarsanız bende buna benzer sorun yaşadım ve yaşıyorum önce bi konumu okur musunuz ? Sizin psu kaliteli yani zannetmiyorum psudan olacağını da ekran kartınız kaç pin girişli? Daisy chain falan var mı kabloda, aklıma anakart geliyor ama bilmiyorum bir kaç yerde de okudum böyle sorun yaşayınca, farklı bir anakartım var msi pro b650, kasam incehesaptan gelince onu takıcam bi bakalım