30 Bin TL Ye Televizyon Önerisi

Pişman olacağını düşünüyorsan iade hakkı veriyorlar hocam , gelmeden iade et arkadaşın dediğini al.
Görmeden niye pişman olalım hocam pişman olmalik bir durum da yok aslında lafin gelişi yazdım sıkıntı yok. Araştırıp aldım zaten aldığım çok önerilmişti başka forumlardada araştırmadan iş yapılmaz bu devirde

Dostlar televizyon geldi ama ufak da olsa üst panelinde ezik var yetkili servis geldi açtı onlar farketti iade raporu oluşturalım mı dediler bende tamam dedim ama iade değil direkt değişim alabilir miyim geri uğraşmak istemiyorum kartta limit de yok zaten :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi akıl verin canım sıkıldı ufacık bir yamukluk yüzünden uğraş dur durumuna düştük

Koskoca amazon bu üründe değişim yapamıyoruz dedi sadece iade seçeneği çıkıyor dedi ulan bizde şans olsa zaten kargo yüzünden ufacık yamukluk olmazdı neyse en azından fiyat değişmeden sipariş verdim tekrardan

Koskoca amazon bu üründe değişim yapamıyoruz dedi sadece iade seçeneği çıkıyor dedi ulan bizde şans olsa zaten kargo yüzünden ufacık yamukluk olmazdı neyse en azından fiyat değişmeden sipariş verdim tekrardan
Geçmiş olsun şanssızlık.

Geçmiş olsun şanssızlık.
Harbiden şanssızlık ama bu sefer 3 taksit aldım vade farksız, televizyonu açtılar çok hoşuma gitmişti şimdi tekrar bekleyecez :D bu kargocular az dikkat etseler var ya çağ atlayacaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,976
Üyeler
203,287
Son üye
drathen
Geri