Hayırbf6 daki driver sorunları bitti mi biliyormusun?
2060 süperi alacaksan dikkat et berbat modellerden alma manli gallardo alma bunlar hep mining çıkması bende 4 e aldım bir tane blok düz alü blok ısınıyor güzel modeller al 2060 kart alırken sonra odada yanarsın bu sıcaklarda:d5700xt 3060 gücünde bir kart biliyorum ama hala driver sorunu yaşayanlar var sizce hangisini alayim ikinci elden? ikisinide pg ile alıcam
hocam şuan rx 570 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sistemimdeRx 5000 serisinde wattman hatası falan var diye biliyorum. Sorun çıkmaması adına 2060 super alırdım.
pg ile alacağım için 3 gün boyunca test edeceğim zaten o konuda sıkıntı yok2060 süperi alacaksan dikkat et berbat modellerden alma manli gallardo alma bunlar hep mining çıkması bende 4 e aldım bir tane blok düz alü blok ısınıyor güzel modeller al 2060 kart alırken sonra odada yanarsın bu sıcaklarda:d
Ben kullanıyorum sadece ilk aldığım sene 2-3 kere wattman aldım ondan sonra güncellemelerle hiç almadım 5 sene olmuş.Rx 5000 serisinde wattman hatası falan var diye biliyorum. Sorun çıkmaması adına 2060 super alırdım.
Tm hiç uğraşma sorun çıkabilir belikihocam şuan rx 570 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sistemimde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pg ile alacağım için 3 gün boyunca test edeceğim zaten o konuda sıkıntı yok
tamam bende uğraşma diye diyorum baz modeller direkt ısınıyor denenecek bir yanı yok tasarımı gereği zaten ısınacak iade etcen komisyonun yanacakhocam şuan rx 570 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sistemimde
pg ile alacağım için 3 gün boyunca test edeceğim zaten o konuda sıkıntı yok
tamam hocam dikkat edicem hatta buraya da atarım alacağım zamantamam bende uğraşma diye diyorum baz modeller direkt ısınıyor denenecek bir yanı yok tasarımı gereği zaten ısınacak iade etcen komisyonun yanacak
5000 serisindemi?Tm hiç uğraşma sorun çıkabilir beliki
Adam dediye wqtman vardı diye watman olmasada knk Driver fln olursa baya kötü olur canıno sıkattamam hocam dikkat edicem hatta buraya da atarım alacağım zaman
5000 serisindemi?