Yardım 2060s mi Yoksa 5700xt mi Almalıyım

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,959
Bütçe
6500
5700xt 3060 gücünde bir kart biliyorum ama hala driver sorunu yaşayanlar var sizce hangisini alayim ikinci elden? ikisinide pg ile alıcam

5700xt daha mantıklı seçim olucaktır, driver sorunu eskisi kadar yok.

5700xt 3060 gücünde bir kart biliyorum ama hala driver sorunu yaşayanlar var sizce hangisini alayim ikinci elden? ikisinide pg ile alıcam
2060 süperi alacaksan dikkat et berbat modellerden alma manli gallardo alma bunlar hep mining çıkması bende 4 e aldım bir tane blok düz alü blok ısınıyor güzel modeller al 2060 kart alırken sonra odada yanarsın bu sıcaklarda:d

Rx 5000 serisinde wattman hatası falan var diye biliyorum. Sorun çıkmaması adına 2060 super alırdım.
hocam şuan rx 570 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sistemimde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2060 süperi alacaksan dikkat et berbat modellerden alma manli gallardo alma bunlar hep mining çıkması bende 4 e aldım bir tane blok düz alü blok ısınıyor güzel modeller al 2060 kart alırken sonra odada yanarsın bu sıcaklarda:d
pg ile alacağım için 3 gün boyunca test edeceğim zaten o konuda sıkıntı yok

Rx 5000 serisinde wattman hatası falan var diye biliyorum. Sorun çıkmaması adına 2060 super alırdım.
Ben kullanıyorum sadece ilk aldığım sene 2-3 kere wattman aldım ondan sonra güncellemelerle hiç almadım 5 sene olmuş.

Tm hiç uğraşma sorun çıkabilir beliki

tamam bende uğraşma diye diyorum baz modeller direkt ısınıyor denenecek bir yanı yok tasarımı gereği zaten ısınacak iade etcen komisyonun yanacak

tamam hocam dikkat edicem hatta buraya da atarım alacağım zaman

5000 serisindemi?
Adam dediye wqtman vardı diye watman olmasada knk Driver fln olursa baya kötü olur canıno sıkat

tamam bende uğraşma diye diyorum baz modeller direkt ısınıyor denenecek bir yanı yok tasarımı gereği zaten ısınacak iade etcen komisyonun yanacak
hocam sence ne alayim 2060s mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,571
Üyeler
202,650
Son üye
masterreaper
Geri