Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Alınır mı?

Süper açıklayıcı olmuşsunuz çok teşekkür ederim. Epey üzerinden sizi gördüm ve yardım istedim açıkçası :) Şuanki monitörüm Acer VG240YM3 24 inç 180HZ 1080P 6 bit + frc = 8 bit bir monitör. 2.5 senedir kullanıyorum ama rx9070 ekran kartına geçtiğim için daha iyi görsellik yakalamak istiyorum.

15-16 bine bu miniled işi mutlu eder mi? Miniledde VA mı yoksa IPS mi tercih edilmeli sizce? 16-20 bin bütçede 6 ay taksit olması şartı ile sizin tavsiyeniz ne olurdu acaba?
Aradığım tek şey en kusursuz görüntü kalitesi. Yenileme hızı vesaire önemli değil benim için ama gidipte 120hz bir monitör kullanmak istemem tabi o ayrı.

LCD tarafında VA MiniLED tercih ederim kullanılan panelin hızlı olması kaydıyla.

LCD tarafında VA MiniLED tercih ederim kullanılan panelin hızlı olması kaydıyla.

Ben de şu sıra labtop'uma bağlamak için içerik tüketiminde renk doygunluğu, kontrast, ve parlaklık konularında iyi bir model bakınıyorum. Başlıkta geçen modeller f/p açısından dikkatimi çekmişti. Anlatımınıza bakarak da TCL 27G64 modelinin içlerinde genel anlamda daha iyi olduğu söylenebilir mi? Tek sıkıntısı ölü piksel çıkma oranı sanırım, o konuda da Hepsiburada sattığı için değişimi daha rahat olur diye düşünüyorum.

Hocam KTC'ye 1.500 TL zam gelmiş, https://www.hepsiburada.com/msi-msi...4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey&mwebtoapp=1
bu ürünü satın almak üzereyim ne dersiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,041
Üyeler
202,474
Son üye
Drkcr3est
Geri